facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nummer ti

Nummer ti

Info

Kafé og bruktbutikk på Garasjetorget på Karljohansvern, Horten.
God mat, god stemning og kjøp med deg stolen og koppen din når du går!

Historie

Gratis parkering på parkeringsplassen i Nedre Vei. Gå inn porten til Marinemuseet, fortsett forbi ubåten og det gule bygget med blå dører på høyre hånd, sving rundt det store treet og du er på Garasjetorget - Hortens fineste torg!

Vi serverer lunsj i helgene (12-16 lørdag og søndag), og fra 1. april utvider vi åpningstidene. Vi ønsker å satse på rettferdig, kortreist og gjerne økologisk mat, og alle skal kunne finne seg noe godt hos oss. Her finner du både vegetarmat og gluten/laktosefritt.

Hos nummer ti er det god plass for ungene å leke utendørs og vi har lekekrok inne. I helgene blir det aktiviteter for familier enten ute eller inne. I vinterhalvåret har vi bålpanne og pølser ute, om sommeren har vi paradis, hoppetau, frisbee og deilig hjemmelaget iskrem.

Vi ligger perfekt til for søndagsturer på Karljohansvern, eller for badegjester om sommeren. Gratis parkering på parkeringsplassen utenfor verftsporten!

Møbler og inventar er til salgs, liker du stolen du sitter på eller koppen du drikker kaffe av? Ta den med hjem!

Adresse: Kommandør Kaptein Klincks 1, bygg 112., 3183 Horten
Telefonnummer: 45694947
By: Horten
Rute: Kommandør Kaptein Klincks 1, bygg 112.
Postnummer: 3183


Nærliggende lignende selskaper
Espresso House Norge AS Espresso House Norge AS 1 km Kjempe koslig plass og folkene som jobber er veldig hyggelige. Fine sitteplasser der ...
Kafferiet Kafferiet 1 km Herlig sted, godt miljø og gode bakervarer. Latte'n var helt perfekt
Eat Fresh Eat Fresh 1 km Spurte om sukker til kaffen, kom ikke ila 20min. Kjedelig og livløst personale
STOPP Kaffebar As STOPP Kaffebar As 1 km Synd at stedet er lagt ned, for dette var Hortens desidert beste kaffebar
Traktern Traktern 1 km Knallgod kaffe, hyggelig betjening og hundevennlig!
Traktern Galleri Traktern Galleri 1 km Mitt favorittsted! Alt de lager smaker himmelsk, både drikke, mat og kaker. Mine favo...
Rørestrand Beachbar Rørestrand Beachbar 3 km Kan være mye folk, men det er ikke så rart. Flott strand med mange aktiviteter og flo...
Anmeldelser
Hadde store forventninger med tanke på beliggenhet og alle muligheter som kunne blitt gjort. Var så urent der og kakene var ikke noe å skryte av. Så rotete innvendig med gamle, skittne møbler. I tilegg til dette var det dyrt, drar heller til ekspressen house neste gang.
Fint med kafe og lunchsted på Karljohansvern, i tilknytning til Marinemuseet og båthavna på Indre Havn. Grei og hyggelig kafe, med et lite utvalg av kaker og brødmat. Vanlig kaffe, evt med melk. Sitteplasser inne og ute.
Ikke noe særlig ,ikke antibac den ansatte sto bare i mobilen ,følte meg til bry
Rolig og fredelig, koselig betjening og en følelse av søramerikansk ferie. Nå som vi ikke kan bevege oss til disse områdene gir det en god indre fred å ha en slik liten oase i vårt nærområde. God mat og godt drikke i rustikke omgivelser.
Koselig sted.
Artig innslag. Gamle ting, og enkel mat.
Koselig, gammeldags, hjemmelaget mat og mye fint å se på!
Ok mat, men varm posemat. 3 sorter kaker/empanadas. Utebord. Trangt og rotete inne. Ikke et sted å gå to ganger.
Enkel og svært hyggelig! Vanlig traktekaffe.
Hyggelig og uformeldt.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler