facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for NUSB - Nasjonalt utdanningssenter for samfunnssikkerhet og beredskap

NUSB - Nasjonalt utdanningssenter for samfunnssikkerhet og beredskap

Info

NUSB er landets eldste sivile skole for kursing i samfunnssikkerhet, beredskap og krisehåndtering.

Historie

NUSB, en avdeling av Direktoratet for Samfunnssikkerhet og Beredskap, er et kurssenter pent plassert i Heggedal i Asker. Her arrangeres kurs så ofte som hver uke innen en rekke temaer relatert til samfunnssikkerhet og beredskap

NUSB samarbeider med relevante fagmyndigheter, militære og sivile forskningsinstitusjoner og andre aktører i beredskaps-Norge for å øke kompetansen i samfunnssikkerhetsspørsmål og totalforsvar. Vi tilbyr opplæring i blant annet:

- forebyggende sikkerhetstiltak, med sikte på å redusere sårbarheten innen samfunnets infrastruktur,

- krisehåndtering, med sikte på å redusere skadevirkningene av en krise- eller krigssituasjon, og sikre befolkningens liv, helse og velferd,

- spesielle fagområder av betydning for samfunnssikkerhet og beredskap, med sikte på å understøtte både forebyggende og krisehåndterende tiltak.

NUSB har 30 rom for overnattende gjester, en kjøkkenavdeling med svært høy standard, og ligger flott til i landlige Heggedal, 10 minutter unna Asker.

Vår oppgave

Nasjonalt utdanningssenter for samfunnssikkerhet og beredskap (NUSB) har som overordnet mål å formidle kompetanse om samfunnssikkerhet og beredskap.

Adresse: Underlandsveien 9, 1389 Heggedal
Telefonnummer: 66989600
on.bsd@bsun
By: Heggedal
Rute: Underlandsveien 9
Postnummer: 1389


åpningstider

Mandag: 08:00 - 15:45
Tirsdag: 08:00 - 15:45
Onsdag: 08:00 - 15:45
Torsdag: 08:00 - 15:45
Fredag: 08:00 - 15:45


relaterte søk: nusb heggedal, samfunnsberedskap, samfunnssikkerhet kurs
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon NUSB - Nasjonalt utdanningssenter for samfunnssikkerhet og beredskap.

Heggedal statlig organisasjon

åpningstider, plassering. Underlandsveien 9 kart bykart, satellitt visning. NUSB - Nasjonalt utdanningssenter for samfunnssikkerhet og beredskap adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på NUSB - Nasjonalt utdanningssenter for samfunnssikkerhet og beredskap. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om NUSB - Nasjonalt utdanningssenter for samfunnssikkerhet og beredskap med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler