facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ny Bolig Hadeland As

Ny Bolig Hadeland As

Historie

Å realisere boligdrømmen er en stor milepæl i livet. Det å finne eller lage drømmeboligen slik akkurat du vil ha den krever gode samarbeidspartnere. En samarbeidspartner som er opptatt av å forstå dine ønsker å behov, og drømmer er derfor veldig viktig for at du skal få akkurat det huset du ønsker deg.
Øistein og Hans Morten er håndverkere med god og gammeldags yrkesstolthet og er opptatt av å hjelpe folk med å realisere boligdrømmen. Fra A til Å.
Vi tar oss av alt fra idè-prosess, søknader og godkjennelser til huset er nøkkelferdig ved hjelp av dyktige lokale håndverkere.
Kortreist hus kaller vi det, og for oss er det viktig at når du møter oss eller snekkeren på butikken, kan vi se deg i øynene og være stolt av jobben vi og våre samarbeidspartnere har gjort for deg.
Du som fornøyd kunde av oss er den beste reklamen vi har.
Vi bygger huset ditt slik du har drømt om, og vil være med på hele reisen om du ønsker det.
Vestlands hus er vår leverandør av hus og valget var naturlig da vi sammen leverer boliger av høy kvalitet, som er testet i skikkelig vestlandsvær.
Klimaendringer krever mer av byggemåte og materiell som huset bygges av.
Med over 40 års erfaring i piskende regn og brennende sol, finnes det ikke tvil om at Vestlands hus er et riktig valg.
Men, nok om oss, ta kontakt så får vi høre om din boligdrøm da?

Produkter

www.vestlandshus.no

Adresse: Storgata 15, 2750 Gran, Oppland, Norway
Telefonnummer: 913 81 671
By: Gran
Rute: Storgata 15
Postnummer: 2750


åpningstider

Mandag: 08:00 - 15:30
Tirsdag: 08:00 - 15:30
Onsdag: 08:00 - 15:30
Torsdag: 08:00 - 15:30
Fredag: 08:00 - 15:30

Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Ny Bolig Hadeland As.

Gran bedrift

åpningstider, plassering. Storgata 15 kart bykart, satellitt visning. Ny Bolig Hadeland As adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Ny Bolig Hadeland As. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Ny Bolig Hadeland As med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Gran Dekk og Servicesenter Gran Dekk og Servicesenter 284 meter Alltid god service å få. Alltid hyggelige medarbeidere og har anbefalt dem videre.
GIGABYGG GIGABYGG 388 meter Gigabygg tilbyr byggevarer til proff- og storkunder. Vårt varehus ligger på Gran på H...
Optimal treningssenter Optimal treningssenter 394 meter Stort senter med mange muligheter for trening. Godt utvalg av apparater. Hyggelig mil...
MultiGarasjen MultiGarasjen 2 km Multigarasjen utfører diverse oppdrag både for private og bedrifter. Vi utfører mang...
Solberg Servicedrift Solberg Servicedrift 2 km Solberg Servicedrift samarbeider tett med entreprenører og tilbyr tjenester innen anl...
Kjærnes Hest & Hov Kjærnes Hest & Hov 3 km Hesteutstyr, saltilpasning, skoing og undervisning
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler