facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nyby

Nyby

Info

Nyby er et digitalt verktøy som kobler ressurser og behov i samfunnet vårt. I nyby samarbeider alle. Offentlige, ideelle, frivillige og private organisasjoner, side om side med pårørende og naboer. Sammen bygger vi Morgendagens velferdssamfunn.

Historie

Kunne vi ha løst store samfunnsutfordringer ved å organisere oss annerledes? Velkommen til Nyby.

Morgendagens velferdssamfunn
Nyby er et digitalt verktøy som kobler ressurser og behov i samfunnet vårt. I nyby samarbeider alle. Offentlige, ideelle, frivillige og private organisasjoner, side om side med pårørende og naboer. Sammen bygger vi morgendagens velferdssamfunn.

I Nyby samarbeider alle
Nyby utvikles gjennom tett samarbeid med offentlig, ideell, frivillig og privat sektor, og piloteres i flere kommuner nå i 2017. Ta kontakt om du ønsker å være utviklingspartner eller om du er interessert i samarbeid.

Design: Bielke&Yang

Adresse: Tøyen Startup Village, Hagegata 23, 0653 Oslo, Norway
Telefonnummer: +47 918 89 494
By: Oslo
Rute: Tøyen Startup Village, Hagegata 23
Postnummer: 0653



relaterte søk: hva er nyby, nyby proff, nyby app, nyby bærum, nyby + aftenposten, friskus, admin nyby no
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Nyby. Tøyen Startup Village, Hagegata 23 kart bykart, satellitt visning. Nyby adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Nyby. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Nyby med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler