facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nydalen Athletica

Nydalen Athletica
Adresse: Sandakerveien 116 , Oslo 0484, NO
Telefonnummer: 22 59 69 50
By: Oslo
Rute: Sandakerveien 116
Postnummer: 0484


åpningstider

Mandag: 07:00-22:00
Tirsdag: 07:00-22:00
Onsdag: 07:00-22:00
Torsdag: 07:00-22:00
Fredag: 07:00-21:00
Lørdag: 11:00-18:00
Søndag: 12:00-19:00


relaterte søk: athletica nydalen åpningstider, athletica centrum, athletica domus åpningstider, sio athletica, athletica vulkan, athletica centrum åpningstider, athletica blindern, athletica åpningstider
Nærliggende lignende selskaper
Fitness24seven Fitness24seven 598 meter Tren når du vil, hvor du vil! Over 150 sentre med ETT kort. Det er 6 seks sentre bare...
Barry's Bootcamp Oslo Barry's Bootcamp Oslo 4 km Beste treningen. Jeg har ikke vært i bedre form enn jeg er nå. De som jobber der er h...
Anmeldelser
Likte dette senteret godt før, men det er utrolig upraktisk at man må gå i resepsjonen for å få låne utstyr som vektbelte og treningsstrikk. Man er også nødt å gi fra seg bankkort i pant, noe jeg ikke ønsker å gi fra meg. Ellers er det ikke lov til å ta med sekk eller bag inn, så da er alternativet å drasse rundt på masse utstyr man tar med hjemmefra siden senteret ikke har dette lett tilgjengelig for medlemmene. Finner meg heller et annet senter når bindingstiden går ut.
Et veldig bra sted å trene, sjeldent for mange folk og jeg har aldri hatt en dårlig økt her. - 1 stjerne fordi noen av de som jobber der "tar mye plass" med tanke på roping og kapring av flere maskiner og fellesområder. Men det er et få tall av de som jobber der.
Det har blitt praksis at du må i resepsjonen for å få låne vektbelter eller strikker osv. Du får kun lov å låne om du legger igjen kortet ditt i resepsjonen. Fordi ellers kommer eg til å stjele dette særdeles kostbare utstyret?
Funker når du skal trene, ikke alle apparater er plassert strategisk for medlemmene og er litt lite med plass. Relativt gamle apparater og stengene mangler vekt på seg, ikke alltid like lett å vite om du har en 20kg eller 15kg stang. Litt dårlig med tilleggsutstyr der dette må lånes i resepsjonen og kvaliteten på det ikke er det beste. Heller ikke lov å gå med bag når du ønsker å ha med deg eget utstyr. Litt hardt gulv og ikke alltid så god luft.
Ganske greit treningssenter dette! Ok med plass, men kan bli litt vel fult i rushtiden til vanlig. Nå om dagen er det rolig og deilig!
Hvis du skal enten trene for å bli sterkere eller å se bedre ut, da kan man fint dra til SiO Athletica Nydalen, en veldig fin kommersiell gym.
Ofte litt mindre folk her en på de andre sio sentrene. Mange knebøyracks og gode muligheter for funksjonell trening.
Gode vektskiver og bra stativer, men veldig dårlige åpningstider og lite plass.
Veldig bra, men trekk for planløsning og noen mangler på utstyr.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Nydalen Athletica med offentlig transport


Nydalen T 40 meter
30
37
51
56
56B
58
Nydalen T 120 meter
37
Nydalen T 140 meter
R31
RE30
Fernanda Nissen skole 160 meter
37
51
Nydalen 260 meter
4
5

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler