facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nydalen Kunstskole

Nydalen Kunstskole

Info

Dette er en side både for elever, lærere og interesserte. Her får du nyheter om undervisningsprogram, utstillinger, elever og lærere, og kuriosa, og du kan se bilder og video fra undervisningen og elevutstillingene på skolen.

Adresse: Gjerdrumsvei 17, 0484 Oslo, Norway
Telefonnummer: 47 47 19 40
By: Oslo
Rute: Gjerdrumsvei 17
Postnummer: 0484



relaterte søk: nydalen kunstskole erfaring, kunstskole på nett, nydalen kunstskole sommerkurs, oslo tegne og maleskole, nydalen kunstskole kommende aktiviteter, kunstskole oslo, nydalen kunstskole gjerdrumsvei 17 0484 oslo, kunstskole deltid
Anmeldelser
Tilbyr enkeltkurs i tegning og maling, eller billedkunstutdanning på deltid. Egenutvikling og skaperglede blir vektlagt, så vel som ulike teknikker og metoder for å skape billedkunst. Året avsluttes med en stor elevutstilling, og alle deltar i arbeidet med dette. Anbefales!!
Fin studietid, i faglig sterkt alle lærere er utøvende kunstnere og svært godt sosialt miljø. Skolen holder til i et historisk bygg, med naturområder og Akerselven som nærmeste nabo, samtidig med kort vei til offentlig transport osv. Skolen holder flere utstillinger gjennom året. Verdt et besøk.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler