facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nye China Grill As

Info

Vi er en take away restaurant som holder til sandefjord. Vi har forskjellige kinesiske retter og Vi oppfyller kundens ønsker etter deres behov.

Adresse: Dronningensgate 38, 3211 Sandefjord, Norway
Telefonnummer: 33 46 28 70
By: Sandefjord
Rute: Dronningensgate 38
Postnummer: 3211


åpningstider

Mandag: 12:00 - 22:00


relaterte søk: Nye kina grill, Kinamat Sandefjord
Nærliggende lignende selskaper
HongRui Cafe Restaurant HongRui Cafe Restaurant 567 meter Venninna mi hadde innbakt svin i søtsur saus, hun synes den smakte tomat og vann, men...
Chili Restaurant Chili Restaurant 588 meter Restaurantens utseende og atmosfære: Slitte stoler, duk som man ikke vet er gjort ren...
Anmeldelser
Super godt! Rask&godt&bra pris & bra porsjoner . Vi venter mindre enn 10 minutter . Men passer ikke til å spise på stedet fordi er liten plass til å sitte og dårlig luft.
God mat, men dårlig sauser. De fremstår som vannet ut spessielt sur søt saus Og viften på kjøkkenet deres er ødelakt, så kan ikke skjønne at det er forsvalig å jobbe der i den mat osen.. men god mat.
God mat og mye
Utrolig kjapp levering og kjempegod mat
Veldig god mat, gode porsjoner. Maten var ferdig i løpet av 20 min fra vi ringte til vi hentet.
Stekt ris og dagens suppe var en fast middag 2 x i uken. Etter et meget ubehaglig møte med en sur og grinete ansatt som himlet med øyne og var frekk da jeg ba om inspill til en god rett. Rett og slett synd. Bra det finnes mange bedre alternativer. Jafs har god kina mat til like priser. Chilli er veldig bra men aller best er Allans Kitchen. IKKE kast bort pengene her.
God mat, store posjoner og raskt ferdig. Men utrolig sur betjening, virket sur for at jeg ringte 35 min før stengetid, og så meg ikke i øynene en gang da jeg hentet. Bestilte satesaus, men fikk chop suey. Betalte 5 kr mer enn prisen som står på nettsiden.
Bra mat til god pris. Fint å hente mat der. Men å spise der er en mindre hyggelig opplevelse . Der følte vi at vi ble nærmest jaget. Vi hadde bestilt frityrstekt banan . Plutselig kom hun tilbake å ga oss pengene tilbake. Dette samtidig å avvise alt kontakt . Dette stedet er dessverre ikke et sted å bruke penger på for spise inne. På grunn av oppførselen kommer vi ikke å spise der mer.
God mat i store porsjoner. Rask levering. Det som trekker ned er språkutfordringen har flere ganger fått mer eller noe annet enn det jeg har bestilt og høfligheten til betjeningen.
Veldig god mat og retter opp i feil uten og diskutere. Flott sted
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler