facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nye Peking Garden

Adresse: Storgata 16 , Otta 2670, NO
Telefonnummer: 61 23 15 50
By: Otta
Rute: Storgata 16
Postnummer: 2670


Nærliggende lignende selskaper
Parken Grill & Cafebar Parken Grill & Cafebar 90 meter Vi ble interessert når vi så den lange køen, til noe vi trodde var et ordinært gatekj...
Banken Bryggeri og Spiseri Banken Bryggeri og Spiseri 511 meter Nydelig burger, saftig og med godt tilbehør. Valgte Bryggeri burger, men ønsket løk s...
Anmeldelser
Bestilte chicken curry og det var noe av det desidert værste jeg noen sinne har spist. Utvannet curry saus som smakte noe som man skulle tro hadde kommet ut der solen aldri skinner og kyllingen var fraværende. Anbefales på det sterkeste å aldri spise på denne restauranten!
Bestilte Chicken Curry og den var veldig god. Sprøe grønnsaker og bra størrelse på tallerken. Rask servering!
Hold deg langt unna denne matsjappa En ting er pottesur betjening, en helt annen sak er når en blir uvel av maten Vi bestilte innbakt svinefilet og innbakt and. Svinefileen ble levert tilbake, den smakte surt. Fikk så en innbakt kylling som ikke smakte noe i det hele tatt. Men konsistensen var ikke bra. Anda var seig og fritert med skinnet på, uten smak, men likevel kvalmende. Tilbehør, ris og litt salat Dette er faktisk den desidert dårligste kinarestaurant jeg har vært på i Norge Det er mye bedre med pommesfrittes og pølse på gatekjøkken Skam dere for å servere sånt møl.
Dårlig mat, alle rettene smakte brun saus. Dårligste kinesiske jeg har spist! Elendig service også. Godt voksen dame som verken ønsket velkommen eller smilte. Stedet frarådes!
Gir én stjerne i mangel av å kunne gi noe lavere. Sur betjening, ventet i over 1 t på maten og da den først kom var det noe av det verste jeg har smakt. Bestilte kylling satay - litt sterk, slimete saus, med utvannet konsistens ellers totalt smakløst. Tok én bit og satte igjen maten. Hold dere unna denne restauranten!!
Tok vel omtrent én time før maten kom. Vi var 5 stk, der to var fornøyd med maten. Kinesisk Pepperbiff og biff chop suey var begge enormt allminnelig og nokså kjedelig. Ekstremt medioker restaurant. Ikke verdt totalt 2 timer av livet ditt.
Lurer ofte på hvor mye jeg skal gi i tips. Nå lurte jeg på hvor mye je skulle trekke fra! Dårlig service, SEN servering og lite smak! ALDRI DIT MER.
Venta i 1 time, ingen kontroll på hvem som får mat... dansefestival å konsert på torget, lite planlagt bemanning, når det er masse folk
Vi var 4 stykker som bestilte forskjellig mat. Alle mente vi at maten var smakløs og stusselig, har ikke opplevd å få slik chinamat før. Mutt og meget avmålt betjening. Eneste pluss var store porsjoner. Anbefalles ikke.
Skuffende måltid. Smakløst, bortsett fra en bismak på kyllingen. Første og siste gang her... Justerte ned til 1 stjerne fordi jeg ble dårlig etterpå. Skjønner det kan være mange utfordringer relatert til covid, men maten må være trygg å spise.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler