facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nytt Rør AS

Nytt Rør AS

Info

Nytt Rør AS
Bjønnveien 23
3962 Stathelle
Sentralbord: 97 00 48 66
E-post: [email protected]

Historie

Nytt Rør AS

Tjenester:
-Rørfornying
-Rørinspeksjon
-Høytrykksspyling
-Tetthetsprøving

Daglig leder - Vegard Brubakken: 488 54 084



Nytt Rør AS ble etablert i 2008. På bakgrunn av eiernes erfaring og renomè ble Nytt Rør medlem av Rørfornying Norge i forbindelse med etableringen.
Organisasjonen består idag av 13 ansatte som til sammen har over 15 års erfaring i faget.
Sammen med søsterbedriften Mortens Rørinspeksjon i Kodal kan vi tilby våre kunder et bredt spekter innenfor rørinspeksjon, rørfornying, høytrykkspyling og tetthet-/trykktesting samt desinfisering av kommunale og private ledningsnett.

Ta kontakt idag for et uforpliktende tilbud.

Vår oppgave

Nytt Rør AS har som visjon og etablere seg som en ledende entreprenør innen rørfornying og inspeksjon av alle typer rør.

Produkter

Vi kan tilby våre kunder et bredt spekter innenfor rørinspeksjon, rørfornying, høytrykkspyling og tetthet-/trykktesting samt desinfisering av kommunale og private ledningsnett.



"Nytt Rør AS ble etablert i 2008 av Mortens Rørinspeksjon og ØPD Solutions. To lokale selskaper med lang erfaring innen arbeid med alle typer rør på land og under vann.Nytt Rør ble medlem av Rørfornying Norge fra etableringen på bakrunn av eiernes erfaring og renomè.I forbindelse med etableringen av et nytt selskap kjøpte Nytt Rør Veolia Miljø sin avdeling innen rørinspeksjon og overtok samtidig to rørinspeksjons biler med operatører som tilsammen hadde over 15 års erfaring innen inspeksjon av ledningsnett."
Adresse: Bjønnveien 23, 3962 Stathelle, Norway
Telefonnummer: 97 00 48 66
on.rorttyn@tsop
By: Stathelle
Rute: Bjønnveien 23
Postnummer: 3962



relaterte søk: rehabilitering av rør, rørfornying oslo, nytt avløpsrør, rørfornying bergen, rørfornying, rørfornying østfold, rørfornying norge, rørfornying soilrør
Nærliggende lignende selskaper
Fjord VVS AS Fjord VVS AS 2 km Veldig god service Og veeeldig fin finnish. Top notch over hele linja.
Bamble Jeger og Fiskerlag Bamble Jeger og Fiskerlag 2 km Bamble jeger og Fiskerlag BJFL.
Stathelle Musikkorps Stathelle Musikkorps 2 km Stathelle Musikkorps er et janitsjarkorps tilhørende på Stathelle i Bamble. Vi øver...
STGM STGM 3 km Prayer causes MIRACLES!
TKT Inneklima TKT Inneklima 3 km TKT Inneklima AS er en ventilasjonsentreprenør som utfører alle typer arbeider innenf...
Bamble Røde Kors Hjelpekorps Bamble Røde Kors Hjelpekorps 4 km Røde Kors gjør alltid en god jobb der det trengs
Anmeldelser
Vi måtte enten grave opp og legge nye kloakkrør, eller å legge nytt rør inni det gamle. Vi forhørte oss litt lokalt, og kom frem til Nytt Rør AS Etter tips fra vår rørlegger De spylte og foretok kamerainspeksjon og ga oss en pris på 19 meter nytt rør. Jobben ble utført både raskt og profesjonelt, Helt uten graving og vi kan nå slippe skuldrene og vite at våre rør tåler mange, mange år til. Vi kan varmt anbefale Nytt Rør AS om du som vi gjorde sliter med å bestemme deg over hvem du burde kontakte! Bjørnar Nestangen, Porsgrunn.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler