facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for O.L.Engen

O.L.Engen

Info

O.L.Engen AS er er lokal påbygger på det indre østland som bygger på mange års erfaring i bransjen.
Våre lokaler er i Fløtliveien 223, Moelv

Historie

På denne siden vil de komme ut nyheter ang. våre kjerneprodukter, nye leveringer, og andre ting som vil være til interesse.

O. L. Engen AS har siden november 2007, vært en del av Palking AS konsernet, sammen med Palfinger Norge AS og Thermo King Norge AS. Vi er forhandler av Palfinger produkter i det meste av Hedmark og Oppland, med betydelige markedsandeler på flere av disse utsøkte produkter.



O. L. Engen selskaper har vært aktive på Fløtlia, nær Moelv, i mer enn 40 år. Det begynte med et snekkerverksted som produserte blant annet sparkstøttinger. Produksjon gikk gradvis bort fra treprodukter og over til maskiner produsert av stål. På 1970 tallet ble det produsert et utvalg av landbruksmaskiner, med Hokus snøfreser som kanskje ble best kjent. På 80-tallet gikk produksjon gradvis over til lastebil påbygg. Gjennom de siste 25 år har vi ikke gjort stort annet, selv om en del lastebil tilhengere (kjerrer) og noen spesialmaskiner har også sett dagens lys.



Vi holder til i landlige omgivelser i eget anlegg. Lokalene har vært utvidet etappevis og dekker i dag nesten 5 000 m2. Ca. en tredjedel av dagens omsetning er relatert til salg av deler og verksteds tjenester. Bedriften har alle nødvendige offentlige godkjenninger. Dette gjelder Statens Vegvesen (godkjent påbygger verksted) og Norsk Sertifisering (sakkyndig bedrift).



O. L. Engen AS består i dag av 22 dyktige og lojale medarbeidere med til sammen flere hundre års erfaring i det å bygge opp lastebiler av alle merker, til ulike formål. Vi tegner alt i 3 dimensjoner og produserer det meste selv. Vi mener å være spesielt gode på avanserte hydrauliske og elektriske anlegg, på lakkering og solid utførelse av våre påbygg. Alt dokumenteres fyldig og godt utover formelle krav. Vårt reparasjons verksted har ry på seg som et sted hvor ?vi finner en løsning?.



Gjennom et tett samarbeid med lastebil forhandlere og sluttbrukere, har vi levert mange ulike påbygg, alle tilpasset norske forhold og kundens behov. Det akter vi å fortsette med, med Palfinger produkter i sentrum.



"Velkommen til O.L. Engen AS.Vår aktivitet er i dag fokusert på det å være en god representant for de mange kvalitetsprodukter fra Palfinger, samt å produsere ulike lastebil påbygg og tilhengere. Vi har spesialisert oss på avanserte hydraulikksystemer og elektriske anlegg. Våre produkter og tjenester er godt innarbeidede etter mer enn 40 år i bransjen. Ettermarked med service, reparasjon og delesalg har også blitt et viktig satsingsområde.Kvaliteten på vårt arbeid, og våre produkter, ivaretas av dyktige ansatte med lang fartstid."
Adresse: Fløtliveien 223, 2390 Moelv
Telefonnummer: 62 33 07 00
on.negnelo@wy
By: Moelv
Rute: Fløtliveien 223
Postnummer: 2390


åpningstider

Mandag: 07:00 - 16:00
Tirsdag: 07:00 - 16:00
Onsdag: 07:00 - 16:00
Torsdag: 07:00 - 16:00
Fredag: 07:00 - 16:00


relaterte søk: ol engen as fløtlivegen moelv, lastebilpåbygg
Nærliggende lignende selskaper
Gretes' Bobilutleie Moelv Gretes' Bobilutleie Moelv 3 km Utleie av Burstner 2002 modell. 620 cm, 3500 kg.
Anmeldelser
Alltid hyggelig å komme til O. L. Engen
Her foretar de ombygginger og lakkering av lastebiler først og fremst og de gjør en veldig god jobb og rask
Proft og god service også til oss småkunder. Alltid kvalitet på arbeidet deres.
Hær kan dem faget sitt. ‍
Fantastisk service der.
Hyggelig og fint sted
Bra servise her.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til O.L.Engen med offentlig transport


Haugen Fløtlia 340 meter
607

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler