facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for O'Learys

O'Learys

Info

Velkommen til O'Learys Sarpsborg!

Adresse: Sankt Marie gate 121, 1723 Sarpsborg, Norway
Telefonnummer: 48000101
on.syraelo@grobspras
By: Sarpsborg
Rute: Sankt Marie gate 121
Postnummer: 1723


åpningstider

Mandag: 11:00 - 23:00
Tirsdag: 11:00 - 23:00
Onsdag: 11:00 - 23:00
Torsdag: 11:00 - 23:00
Fredag: 11:00 - 03:00
Lørdag: 11:00 - 03:00
Søndag: 13:00 - 23:00


relaterte søk: o'learys meny, o'learys kolbotn, o'learys bergen, o'learys aldersgrense, o'learys sartor, o'learys oslo, o'learys wiki, o'learys drammen
Anmeldelser
For deg som liker sport, og har god råd, er dette en fantastisk sportsbar.. Stort sett dyktig betjening Liker du ikke sport, kan det oppleves som slitsomt. Spesielt under store fotball kamper. - en Tilgang på sjakk + en de støtter heller ikke lokale aktører i forhold til mat og drikke Derfor 4
Utrygt sted når folk blir banket opp på do, de som jobber blir informert, men gjør ingenting. Den formermede segner sammen full av skader, med brudd i pannen, blødende inne i lokalet, betjeningen får flere beskjeder om dette, men musikken fortsetter og serveringen fortsetter. Helt utrolig.
Veldig bra sted, god lunsj og service. Til og med kaffen var god. Anbefales!
Fikk vel egentlig ikke det vi betalte for. Vi var 10 stk som ønsket å kose oss noen timer på fredag etter jobb. Vi bestilte mat hver for oss, så det ble vel egentlig 10 forskjellige retter, noe som kan være et nightmare for kjøkkenet. Dette klarte de faktisk rimelig greit. Jeg fikk søtpotet fries i stedet for mash, men det er greit. Når vi ønsket noe å drikke var det vanskelig å få fått på servitører, noe som er fryktelig irriterende når man er klar for å bruke penger på etablissementet. Var ikke alltid de forsto hva vi skulle ha, så alt i alt..denne opplevelsen var ikke mer enn terningkast 2.
Stikkord SIRUP. Egentlig EN stjerne, men imøtekommende servitør gjør at jeg gir to. Servitøren kunne den forenklede korona-menyen og øl-sortimentet. Det var et håndterbart belegg av gjester, derfor var sendrektigheten så påtagelig. Det tok minst 15 min å servere første drikke, og opptagelse av matbestilling. Siden fokus til nå var øl, spurte jeg om de hadde alle rettigheter, og servitøren skjønte ikke begrepet! Etter maten ba jeg om en Lynchburg, og servitøren var like spørrende. Skulle finne drink-menyen. Tiden gikk. På drinkmenyen fant jeg selvsagt Lynchburg. Tiden gikk. Servitøren hadde igjen tid til å ta min bestilling. Jeg ba heller om regningen.
Servitrisa var grinete, maten var kald. Og når du bestiller burger med sylteagurk, skal det søren meg ikke være noe som ser ut som en føkkings snegle as. Sørgelig sted for en som har gått resturang og matfag, blir nok peppes neste gang ja ^^
Var ute med 3 vennepar og spiste dessert, alle fikk desserten med 15 minutters mellomrom. Personlig fikk vi desserten 1 minutt etter vi hadde bestilt, men ble veldig feil å spise på omgang, pluss at han ene som skulle på nattevakt fikk eple pai med is etter 45 minutter så han rakk nesten ikke spise den før han måtte løpe til bilen.
Her blir det bare én stjerne. En kyllingrett endte med fem stopp som involverte oppkast hele veien fra Sarpsborg til Drammen, eller det man på klarspråk kaller matforgiftning. Ringte restauranten og meldte ifra om at kyllingen antagelig var dårlig. Restaurantsjefen som under besøket var meget imøtekommende og service-innstilt, sa på telefonen at dette var noe de tok svært alvorlig, og at de skulle sjekke rutinene på kjøkkenet. Han ønsket også å kontakte oss dagen etter for å høre hvordan det gikk. Dette var i og for seg greit nok, bortsett fra at vi ikke hørte noe mer fra ham. Vi blir ikke å besøke denne restauranten igjen. Vi håper for alle andre fremtidige gjester at dette var et engangstilfelle. .
Elendig service! Servitører som "hang" over bardisken mens vi ventet på servering.. Ønsket dessert og mer drikke, men etter å ha ventet på servitører i lang tid gikk vi heller og hentet en for å betale.. Også laber holdning på servitører.. Betalte og gikk, og tok dessert og mer drikke ett annet sted.. Maten helt grei..
Veldig skuffende at de kun har én eneste meny å tilby på selveste nyttårsaften. Maten var heller ikke varm. Forøvrig helt ok betjening. Var her nyttårsaften i fjor også, men endres ikke denne dårlige menyen neste nyttårsaften velger vi nok en annen restaurant.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler