facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for O'Learys

O'Learys

Info

Velkommen til O'Learys Tromsø Airport!



"Velkommen til O'Learys Tromsø Airport!"
Adresse: Flyplassvegen 3, 9216 Tromsø, Norway
Telefonnummer: 479 14 994
on.syraelo@tropriaosmort
By: Tromsø
Rute: Flyplassvegen 3
Postnummer: 9216


åpningstider

Mandag: 11:00 - 20:30
Tirsdag: 11:00 - 20:30
Onsdag: 11:00 - 20:30
Torsdag: 11:00 - 20:30
Fredag: 11:00 - 20:30
Lørdag: 11:00 - 17:30
Søndag: 11:00 - 20:30


relaterte søk: o'learys bergen, o'learys wiki, o'learys skien, o'learys kolbotn, o'learys oslo, o'learys drink menu, o'learys karlstad, o'learys meny kolbotn
Nærliggende lignende selskaper
O'Learys O'Learys 4 km Menyene på papir har sett sine bedre dager. Svært nedslitte og ser knapt hva som står...
Kitchen & Table Tromsø Kitchen & Table Tromsø 4 km God service og nydelig mat! Beste blomkålsuppen jeg har spist!
Anmeldelser
Helt forferdelig service, ventet 50 min på enkel rett. Spurte etter maten. Andre fikk. Venninnen min fikk først mat. Så kom maten min, kald og smakte forferdelig. Ikke noen hjelp å få og skikkelig skikkelig, dårlig holdning hos de unge servitørene. Anbefales ikke!
Bestilte en Cesar Classic Salat, fikk da servert salat uten kylling!… skulle man ha med kylling het den noe annet, og det var de fri for… straks etter var var alt av valg om salat på nettmeny fjernet. Skuffende måltid!
Særdeles dårlig service, over 1 t venting på mat. Betjeningen står med hendene i lommene å er lite interessert.
Første gang jeg har opplevd og få maten før drikke. Og første gang jeg har rekt og spise opp maten før drikka kom. Det er helt sinnsykt dårlig
Skitne bord, trasig og overpriset mat. Har spist her et par ganger, og blir skuffet hver gang. Dessverre er det ingen ordentlige alternativer når man er sulten her på flyplassen. Samboeren fikk en helt Ok BLT, men jeg spiste tørre, salte spareribs med et hav av fries til. Herligheten kostet intet mindre enn 250kr
Veldig god burger, kom varm og akkurat som deg sto i beskrivelse/bilde. Pommes frites var overstekt så fikk bare spise halvparteb. Bestilling gikk ganske fort og maten kom innen grei tid. Prisene var ganske greie i forhold til hva vi fikk, i tillegg er det norske priser, og flyplass-priser Går utifra at vi hadde flaks når jeg først leste anmeldelsene etter vi hadde spist. Eller at de har forbedret seg.
Vi er et reisefølge på 4 stykker som skulle bestille mat her før hjemturen. Alle kollegaene mine fikk bestilt mat, men før jeg rakk og bestille på nettet stengte de matbestillingen. Var å snakket med en EKSTREMT lite servicevennlig ansatt. Forklarte situasjonen pent og spurte om ikke jeg også kunne få bestille. Det var uaktuelt for serveringen er nå stengt. Selvom kollegaene mine fikk igjennom sin bestilling få sekunder før meg. Så nå sitter jeg nå her og ser på mine kolleger spise maten sin. Dette var rett og slett helt elendig gjort. Jeg forstår at serveringen må stenge pga. kapasitet, men når ALLE i et reisefølge får bestille mat unntatt en person. Da kunne man jaggu kjørt igjennom den siste burgeren også. Jeg er utrolig skuffet over betjeningen og servicen.
Elendig service. Bestiller 1 stor øl, etter 7 minutter kommer betjeningen å sier de skal stenger snart og ølen må drikkes opp. Det kunne jo med fordel vært opplyst om at man ikke fikk drikke opp ved kjøp. Hadde jeg kunnet gitt - 4stjerner hadde de fått dette. En trøst var at man fikk sitte noen minutter på overtid å "nyte" drikken etter å ha diskutert med betjening.
God mat, og hyggelige ansatte. Maten kom fort. Hadde noe problemer med burgeren, og når jeg ga beskjed om dette ga de meg helt ny burger og fries. Ingenting å klage på!
Spist der tre ganger. Hver gang må jeg legge inn full informasjon igjennom appen. Gikk for og bestille i kassen mens en annen person gjorde det samme. Fikk beskjed om at jeg måtte bestille med bordet. Selv om han fikk lov til å betale i kassen. Pågrunn av at appen hadde låst seg for han. #søppel app Sa at jeg ikke ville legge inn full kort informasjon. Da startet han bare og stamme og sa at han ikke kunne hjelpe meg. Gikk til cafe ritazza og fikk øl 15kr billigere og fikk kjøpe i kassen!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler