facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Oasen Kjøpesenter

Oasen Kjøpesenter

Info

Stedet å treffes i Fyllingsdalen :-)

Historie

Oasen Kjøpesenter er sentrum i en trivelig bydel.
Et litt anderledes og personlig kjøpesenter ;o)



"Oasen går under betegnelsen «sentrum i en trivelig bydel», og har en sterk lokal og regional posisjon i Fyllingsdalen. Vi har rundt 60 butikker, legesenter og kontorlokaler, og har som mål å være det kommersielle, kulturelle og sosiale samlingspunktet for de vel 30.000 innbyggerne i Fyllingsdalen. Vi er også et viktig knutepunkt for kollektivtrafikk, med buss-, bane - og taxiholdeplass like utenfor. Oasen ligger bare en ti minutters kjøretur fra Bergen sentrum og har 850 parkeringsplasser."
Adresse: Folke Bernadottesvei 52, 5147 Bergen, Hordaland
Telefonnummer: 55932525
on.retnes-nesao@ofni
By: Bergen
Rute: Folke Bernadottesvei 52
Postnummer: 5147


åpningstider

Mandag: 10:00 - 21:00
Tirsdag: 10:00 - 21:00
Onsdag: 10:00 - 21:00


relaterte søk: oasen storsenter åpningstider, nattåpent oasen, oasen senter parkering, nattåpent oasen 2018, oasen storsenter ledige stillinger, amanda storsenter, oasen åpningstider, g sport oasen
Anmeldelser
Rotete senter når man ikke er vant til å handle her. Ikke så lett å finne oversiktskartene heller over hvilke butikker som er hvor. Gangene oppleves mørke, og toalettet var ikke det reneste jeg har sett.
Her finner du mye på en plass . Syns fremfeles at senteret mangler noen flere butikker. Men.har.em del for enhver smak. Gode parkerimgs muligheter både på tak ute under tak og i garasje.
Taket lekker når det regner. Litt kjedelig shopping senter. Få opp noen digital oversikt over butikker å vis veien slik de har på sartor senter.
Massevis av butikker og en del nye,men det er jaggu langt å gå til f.eks.minibanken i andre enden,ned en etg.og så begynne å lete etter den.
En fin plass dette. Her de det meste så her må du ta deg en tur. Ikke tar det så lang tid heller med den nye traseen til Bybanen.
Fint senter, gøy med bybanen som har nettopp åpnet og et godt utvalg av butikker. Du finner alt her
Førsteklasses senter, gode parkeringsmuligheter, og bybanen rett utefor bygget, kan det bli bedre ??
Meny er fantastisk!, men absolutt behov for flere butikker - i ulike bransjer: vesker sport osv
Hyggelig sted å være og treffe venner og gå på cafe og shopping
Stedet som har alt du trenger i livet Jeg har ikke sett Vinmonopolet der da.. Senteret har ihvertfall to innganger, og når bybanen kommer,er den ene nær mc Donalds.. - stedet for en rask matbit.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Oasen Kjøpesenter.

Bergen kjøpesenter

åpningstider, plassering. Folke Bernadottesvei 52 kart bykart, satellitt visning. Oasen Kjøpesenter adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Oasen Kjøpesenter. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Oasen Kjøpesenter med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler