facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Obed Begravelsesbyrå

Obed Begravelsesbyrå

Info

Vi i Obed vil gjøre vårt ytterste for å hjelpe de etterlatte. Vi kan ta hånd om alle praktiske sider ved gravferden.

Historie

Obed Sandnes Begravelsesbyrå er distriktets eldste begravelsesbyrå, med i alt tre avdelingskontor (Sandnes, Stavanger og Bryne). Alle avdelingene har døgnvakt.
ÅPNINGSTIDER:
Sandnes: Kl. 8.00 - 15.30
Stavanger: Kl. I2.00 - 15.30
Bryne: Kl. 10.00 - 15.00.
I tillegg har vi også en egen gravmonumentsavdeling (Obed Gravmonument). Byrået ble etablert i 1939 av Henry Beyer under navnet Beyers Begravelsesbyrå. I 1966 kjøpte Obed Stangeland byrået av Henry Beyer. Han drev byrået frem til slutten av 1988 og navnet hans utviklet seg til å bli en institusjon i Sandnes. Det er nå hans datter Berit Stangeland Hanssen og hennes mann, Herbjørn Hanssen, som eier og driver Obed Begravelsesbyrå AS.
F.o.m. 1.1.2017 overtas driften av Gudrun og Obeds barnebarn, Christian Stangeland Hanssen (adm. dir. og Liv Christence Cappelen (byråleder) .

Vi ønsker å bidra til en verdig gravferd

Vi som arbeider i Obed AS er klar over at vi ikke makter å gå inn i sorgen på samme måte som de pårørende. Men vi ønsker å være til hjelp med alle de praktiske ting som må ordnes ved dødsfallet. Våre ansatte har gjennom opplæring og lang erfaring lært å møte mennesker i sorg og kan gi råd og veiledning også utover det som angår selve gravferden.

Vårt byrå er medlem av Virke Gravferd.

Det innebærer at vi må oppfylle foreningens krav til kvalifikasjoner, som jevnlig blir kontrollert av et kvalitetssikringsutvalg.
Vi har forpliktet oss til å følge strenge etiske regler, som forutsetter hensynsfullhet og verdighet i yrkesutøvelsen. Alle våre medarbeidere har taushetsplikt om våre kunders personlige forhold.

Adresse: Hoveveien 38, 4306 Sandnes, Norway
By: Sandnes
Rute: Hoveveien 38
Postnummer: 4306



relaterte søk: Aase Begravelsesbyrå Minnesider, Hviding minnesider, Begravelsesbyrå Rogaland, Minnesider Sandnes, Hafrsfjord Begravelsesbyrå, Jølster minneside stavanger, Sola begravelsesbyrå, Minnesider Klepp
Nærliggende lignende selskaper
Krogedal Begravelsesbyrå Krogedal Begravelsesbyrå 2 km Meget bra utført begravelse og veldig omtenksom person som tok seg av alt. Tusen takk...
Anmeldelser
Takk for respekten, medfølelse og deres profesjonelle holding i vår dypeste sorg.
Møkkafirma!!! Ble anbefalt fra noen bekkjente å bruke dette firmaet til vår fars begravelse. Masse unødvendig styr og tull fra deres side dessverre
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler