facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for OBH Nordica Norge

OBH Nordica Norge

Info

Velkommen til OBH Nordica! Vi utvikler og designer innovative husholdningsprodukter for det nordiske markedet. Kontakt oss gjerne, eller bruk #OBHNordica

Historie

I OBH Nordica har vi spesialisert oss på å lage innovative produkter med moderne design til kjøkken, hjem, skjønnhet og helse.

God design er for oss mer enn bare produktets utseende – vi legger vekt på hele opplevelsen. Den daglige bruken av et produkt skal både være enkel og skape en god følelse. Det er det vi legger i ”Designing Good Life”.

Vår historie
OBH Nordica har sterke røtter i Norden. Allerede i 1959 begynte Bertil Joffe å selge hårfønere av merket Nordica i Sverige, gjennom sitt eget firma Joffe Marketing. I Danmark ble selskapet OBH grunnlagt av Ole Bødtcher-Hansen i 1985.

I 2002 innså begge selskapene at de kunne tjene på å samarbeide, og de slo seg sammen til OBH Nordica for å få større bredde i sitt sortiment. Allerede det første året utviklet det nye selskapet over 100 nye produkter. I dag har vi lokale kontorer i Sverige, Danmark, Norge og Finland.

I 2015 ble OBH Nordica en del av franske Groupe SEB, og komplimenterer nå det internasjonale selskapets brede sortiment av husholdningsprodukter.

Bærekraftig utvikling
OBH Nordica følger FNs retningslinjer for bærekraftig utvikling. Deres definisjon innebærer å ”ta vare på behovene til mennesker som lever i dag, uten å ødelegge fremtidige generasjoners mulighet til å dekke sine”. Å produsere husholdningsprodukter er en balansekunst, men bærekraft og tidløst design er en viktig del av løsningen for oss.

Sosialt ansvar
OBH Nordica følger også retningslinjene fra Business Social Compliance Initiative (BSCI) for hele verdikjeden. BSCI inneholder blant annet Barns rettigheter, de universelle menneskerettighetene og en rekke verdigrunnlag fra FN, Organization for Economic Cooperation and Development (OECD) og International Labour Organization (ILO).

Vi bryr oss enkelt og greit om alle ansatte i alle ledd, fra våre fabrikker til forbrukeren.

OBH Nordica er også en økonomisk støttespiller for Star of Hope – en veldedig organisasjon som jobber med å gi 40 000 barn i 14 land en god start i livet, gjennom nødhjelp, skolegang, helsetjenester og mat. Vi har samarbeidet i 17 år, og fått være med på å se noen av barna vokse opp til å leve meningsfylte liv.

Adresse: Lilleakerveien 6D, 0283 Oslo, Norway
Telefonnummer: 22963930
By: Oslo
Rute: Lilleakerveien 6D
Postnummer: 0283


åpningstider

Mandag: 09:00 - 14:00
Tirsdag: 09:00 - 14:00
Onsdag: 09:00 - 14:00
Torsdag: 09:00 - 14:00
Fredag: 09:00 - 14:00


relaterte søk: obh nordica brødrister, obh nordica produkter, obh nordica panner, obh nordica 6112, obh nordica vakuumposer, obh nordica coffee maker sapore, obh nordica actifry, obh nordica tappekran
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon OBH Nordica Norge. Lilleakerveien 6D kart bykart, satellitt visning. OBH Nordica Norge adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på OBH Nordica Norge. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om OBH Nordica Norge med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler