facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Obs Bygg

Obs Bygg
"Lave priser, prisløfte, lange åpningstider og drive-in gjør byggevarehandelen hos Norges største lavpris byggevarekjede både enkel og billig."
Adresse: Bolagsgata 26, 8514 Narvik
Telefonnummer: +4790230523
By: Narvik
Rute: Bolagsgata 26
Postnummer: 8514


åpningstider

Mandag: 07:00 - 20:00
Tirsdag: 07:00 - 20:00
Onsdag: 07:00 - 20:00
Torsdag: 07:00 - 20:00
Fredag: 07:00 - 20:00
Lørdag: 08:00 - 18:00


relaterte søk: obs bygg haugesund, coop obs bygg skien, obs bygg ålesund, obs bygg tromsø, coop obs bygg åpningstider, coop obs bygg åsane, coop obs bygg rudshøgda, coop obs bygg jessheim
Anmeldelser
Enorm byggevare butikk med stort utvalg. Innkjøring for bil+henger
Liker butikken og prisene godt. Men har prøvd meg 3 ganger på å handle på nett og hente i butikk, alle gangene har det gått veldig lang tid før hentemeldingen har kommet, ca 1døgn +. Har også måttet purre på når varen er klar. Fin og oversiktlig butikk.
Ble møtt av en hyggelig ung dame, som var servisevennlig og hjelpsom. Ettersom jeg handlet en god del, kom det også en meget hjelpsom ung mann og hjalp til. Konklusjon. Denne butikken vil jeg absolutt anbefale til venner og kjente.
Finner ikke betjeningen , å lite hjelp å få om du ikke vet hva du trenger
Får hjelp til det man trenger, var uheldig med et malingspann som gikk i bakken og personalet var hyggelig og tok det med et smil. Takk :
Her finner jeg stort sett alt jeg trenger når jeg skal pusse opp. Mange gode tilbud og hyggelige ansatte. Flott butikk som er enkel å handle i. Kjøpte flott hage møbel gruppe her.
Hyggelig og hjelpsom betjening.. Oppdatert 25/08-21; Fantastisk service! Fikk hjelp, og løsning over all forventning, da det dukket opp et lite skjær i sjøen. For intern ros: Stikkordet er feil type maling, ca. 17:30
Mangel på service grunnet underbemanning.
Sjeldent jeg fått like god service på et byggvarebutikk. Tror han hette Rickard som var veldig behjelpelig og kom med god veilendning og tips.
Får det du trenger der, har ikke opplevd noe negativt, hyggelig betjening. Skal pusse opp huset snart og har store planer om å bruke dem. Get what you need there, havent had any negativity there. Friendly staff, gone renovate my house and planning to use them
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler