facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Obs Bygg

Obs Bygg
"Lave priser, prisløfte, lange åpningstider og drive-in gjør byggevarehandelen hos Norges største lavpris byggevarekjede både enkel og billig."
Adresse: Orkidehøgda 4, 3050 Mjøndalen
Telefonnummer: +4790401919
By: Mjøndalen
Rute: Orkidehøgda 4
Postnummer: 3050



relaterte søk: obs bygg haugesund, coop obs bygg skien, coop obs bygg rudshøgda, coop obs bygg åsane, obs bygg lagunen, coop obs bygg jessheim, coop obs bygg åpningstider, obs bygg tromsø
Anmeldelser
Jeg ringte og spurte om det fantes 10kg gass på komposittflasker. Hun som mottok forespørselen Martha, het hun, måtte gå og finne andre nøkler fordi de originale var ødelagt, så hun kunne gå ut i kulda og sjekke fysisk. Dette var "ikkeno' problem, jeg ringer deg opp igjen når jeg har fått sjekka".. Det gikk ca 5-10 minutter, og hun ringte og bekreftet at "joda, vi har plenty beholdere, bare kom.." Meget bra service fra en dedikert medarbeider! Imponert.
Bra byggvarehus med greit utvalg. Liker godt "Drive thru" hallen hvor man kan kjøre inn med bil og henger og legge oppi det man trenger. Betale og kjøre ut. Stort og lyst kundetoalett rett innenfor inngangen. Gratis kundeparkering. Ikke alltid like lett å finne noen ansatte som kan hjelpe.
Opplever at de har veldig gode priser. Benyttet drive-in og traff fantastisk hyggelige og serviceinnstilte ansatte. Helt topp og kan anbefales.
Perfekt plass å kjøpe ved. Enkelt å kjøre inn å fylle på, prisene er 33% lavere enn Rema og Kiwi.
Veldig hyggelig og hjelpsom betjening Stort utvalg og oversiktlig butikk
Bra byggvarehus med bra vareutvalg og de ansatte er hyggelige og yter god service
Oversiktlig og ryddig. Veldig hyggelige og flinke ansatte.
Ok bra søvis men ikke på telefon
Store, fine lokaler og hyggelig priser. De har mange lånehengere, så det er alltid en henger der til deg. Det som trekker ned er at det er for få folk på jobb, så du må gjøre en innsats hvis du trenger hjelp. Tar ofte lang tid før det kommer noen når man har fylt opp hengeren og skal betale.
Veldig hyggelig og behjelpelig betjening!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Obs Bygg med offentlig transport


Skogen Mjøndalen 280 meter
101
139
52
56
Helsehuset 290 meter
52
56
Mjøndalen E134 410 meter
NW180
VY1

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler