facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Obs BYGG Kallerud

Obs BYGG Kallerud
Adresse: Stampevegen 13, 2827 Hunndalen, Norge
Telefonnummer: 41 57 98 00
Stat: Innlandet
Distrikt: Gjøvik
By: Hunndalen
Rute: Stampevegen
Husnummer: 13
Postnummer: 2827


åpningstider

mandag: 07:00–21:00
tirsdag: 07:00–21:00
onsdag: 07:00–21:00
torsdag: 07:00–21:00
fredag: 07:00–21:00
lørdag: 08:00–20:00
søndag: Stengt

Anmeldelser
Trenger du hjelp på denne plassen, så bør du finne en annen plass. Skulle du være så heldig at du finner noen som jobber der, så gjør dem alt i verden for å unngå deg. Aldri opplevd at noen der sier hei heller. Styr unna denne butikken.
Grei standard vare sted men en må andre plasser for spesialiteter. Kunnskaps nivået blant de ansatte er også varierende.
Sånn midt på tre. Må vente lenge for og få hjelp
Har handlet her flere ganger. Stort sett pga ulike tilbud. Kundeservicen har alltid vært på minussiden men i dag tok den nye høyder på lavmålssiden. Hadde kjøpt steinlim. Kommer hjem for så og oppdage at det har gått ut på dato. Kjører tilbake og blir sendt fra plass til plass. Måtte vente fordi de ikke hadde tid fikk jeg beskjed. Ok, så vi kjøper vare hos dere hvor dere ikke klarer å holde nok orden slik at varer utgått på dato blir solgt og istedetfor beklager så mye etc så er dere grinete og kunden må vente ytterligere 30 min etter å ha brukt em ekstra time på kjøring til og fra. Nei vet du hva Coop. Aldri igjen skal vi legge igjen ei krone hos dere uavhengig av tilbud. Tror dere har den verste kundeservicen av samtlige byggvarer. Byggmakker Skattum er dyrere på noe men det er det jammen verdt. Maken til uproff og lite kunnskapsrik samt gretten betjening. God helg!
Alltid hyggelig og hjelpsomme folk
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler