facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Obs Bygg Orkanger

Obs Bygg Orkanger

Info

Coop Obs Bygg er Norges største lavpris byggevarekjede. Hos oss får du kjente merkevarer og det du trenger til ditt prosjekt til lave priser.
Lange åpningstider og stadig flere varehus med «drive-in» avdeling gjør det enkelt for deg å handle.



"Lave priser, prisløfte, lange åpningstider og drive-in gjør byggevarehandelen hos Norges største lavpris byggevarekjede både enkel og billig."
Adresse: Laksørvegen, 7300 Orkanger
Telefonnummer: 97995100
By: Orkanger
Rute: Laksørvegen
Postnummer: 7300


åpningstider

Mandag: 07:00 - 20:00
Tirsdag: 07:00 - 20:00
Onsdag: 07:00 - 20:00
Torsdag: 07:00 - 20:00
Fredag: 07:00 - 20:00
Lørdag: 09:00 - 18:00


relaterte søk: coop obs orkanger, coop extra bygg sortland, obs bygg tiller, coop bygg stavanger, obs bygg lade, forskalingsblokk obs bygg, obs bygg stjørdal, coop bygg kristiansand
Anmeldelser
OBS Bygg er alltid en bra butikk med gode priser. Hvis jeg skal sette fingeren på noe så kanskje litt mere produkt kunnskap hos de ansatte.
Litt vanskelig å få hjelp av ansatte ,midt på treet,godt utvalg,greie priser
Bra service. Ansatte er hjelpsom og grei. God parkering er det også.
Fint og oversiktlig. Men kommer du etter kl. 16 er det desverre vanskelig å få hjelp. Mye skoleungdom heier på det altså, som har en tendens til å virke litt for opptatt med mobil og å snakke med andre ansatte om hva det skal eller gjorde i helgen. Ellers veldig bra butikk.
Grei butikk med god service. Hadde prakk med Snøfres,men de ansatte gjorde sitt beste for og fikse det. Problemet var hos Stiga verkstedet! Maling og matrial er de best på i dalføret
Godt vareutvalg, men det er en svakhet at man stadig bytter leverandør slik at det man kjøpte i "fjor" ikke kan kompletteres i år. Feks høytrykksspyler og utstyr til disse. Ellers er det varierende med hjelpsomhet på trelastlageret.
Flott butikk. De har "alt". God service.
Fantastisk god servis : nydelig
God service, fin butikk greie prisa å godt utvalg
Et veldig fint sted å kjøpe det meste.Skal du ha dagligvarer, må du dessverre kjøre til Mega..
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Obs Bygg Orkanger.

Orkanger byggevareforhandler

åpningstider, plassering. Laksørvegen orkanger bedriftstjeneste kart bykart, satellitt visning. Obs Bygg Orkanger adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Obs Bygg Orkanger. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Obs Bygg Orkanger med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler