facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Obs

Obs

Info

Store butikker og romslige midtganger med god plass i tillegg til stor og gratis parkering gjør det enkelt når hele familien skal på handletur. Et stort ut

Historie

Store butikker og romslige midtganger med god plass i tillegg til stor og gratis parkering gjør det enkelt når hele familien skal på handletur. Et stort utvalg dagligvare og faghandelsvarer kombinert med et ekstra fokus på produkter for de minste i familien og de vi er aller mest glad i. Dette gjør det mulig å handle alt i en handlevogn, i en kasse og under samme tak. Enkelt, raskt og billig.



"Hos Obs sparer du både tid og penger. Vi har alt på ett sted. Velg mellom over 10 000 varer på nett, eller besøk et av våre varehus."
Adresse: Moaveien 1, 6018 Ålesund, Norway
Telefonnummer: 4797995200
By: Ålesund
Rute: Moaveien 1
Postnummer: 6018


åpningstider

Mandag: 08:00 - 22:00
Tirsdag: 08:00 - 22:00
Onsdag: 08:00 - 22:00
Torsdag: 08:00 - 22:00
Fredag: 08:00 - 22:00
Lørdag: 08:00 - 20:00


relaterte søk: coop obs kundeavis, obs lagunen, obs studio, coop obs åsane, obs bygg, coop obs alnabru, coop obs åpningstider, coop obs haugenstua
Nærliggende lignende selskaper
Neptun Fisk As Neptun Fisk As 32 meter Fisk frå lokale fiskebåter, god service. Nydelige varme fiskekaker attpåtil!
Eurospar Moa Eurospar Moa 161 meter Trivelige butikkansatte som raskt er behjelpelig om der skulle være noe. Stort utvalg...
KIWI KIWI 670 meter
KIWI KIWI 806 meter
Spar Åsetorget Spar Åsetorget 2 km Nydelig reke og egg salat. Betjeningen kan smile mer, men er likevel hyggelige
KIWI KIWI 4 km
REMA 1000 Gåseid REMA 1000 Gåseid 4 km Opplever oftere og oftere feilprising av varer. Det er veldig irriterende når man ser...
Spar Ellingsøy Spar Ellingsøy 5 km Forhåpentligvis matnyttige tips......
KIWI KIWI 5 km
KIWI KIWI 5 km
Joker Joker 7 km Elendig kundeservice og bare sur stemning hele tiden. Kjefter på kunder for null grun...
KIWI KIWI 8 km
KIWI KIWI 8 km
KIWI KIWI 9 km
Alesund Sushi Alesund Sushi 9 km God sushi til veldig hyggelige priser. Rask tilberedning, var klart på 10 min! Hyggel...
KIWI KIWI 9 km
Eurospar Ålesund Eurospar Ålesund 10 km Lett å finne de varene jeg skal ha. Utmerket ferskvare avdeling. Hyggelig betjening.
Bunnpris Skansen Bunnpris Skansen 10 km Byens beste baguetter
Anmeldelser
Veldig fin butikk med bra utvalg og sikkelig 2022 butikk, MEN dei har tatt det "brød og det du faktisk skal ha i andre siden av butikken" prinsippet litt langt... Bokstavelig talt. Du må brøyte deg gjennom så mange folk for å berre komme deg frem til brød og melk. Små handlinger gjør eg ikkje her pga så laaaaaange distanser. Yes, er fult klar over dette er first world problems.
En av flere store dagligvarebutikker på Moa i Ålesund. Stort utvalg. I tillegg til mat finner du også sportsutstyr og -klær, eletronikk, utstyr til kjøkken, osv.
Stor dagligvarebutikk med mye utvalg av at fra klær, sko, leker og bøker til dagligvarer i mange varianter. Også godt utvalg av allergivennlig og økologisk.
Opplever en ansatt som forfølger meg i butikken og skal spørre om ting som ikke er relevant. Dette har vært nesten hver gang jeg handler.
Stor butikk, godt utvalg og hyller som stort sett er fylt opp. Priser på lokkevarer er bra, ellers føles det som butikken er litt i overkant priset. Så til opplevelse på siste handletur. Mange varer viser feil pris på hyllekanten. Det fortsetter med at store prisskilt også er feil, eller at det henger feil, stor prisplakat rett under varen. Et raskt øyekast gir deg prisen, i store og tydelige tall, men at det gjelder en annen vare enn den som ligger på samme lokasjon er ikke lett å se. Overhørte en diskusjon mellom obs ansatt og kunde i melk/ost området. Hun påpekte det samme. Når jeg kommer til frukt/grønt er der flere feil og jeg sier ifra til en ansatt. Hun var ikke spesielt intetessert og ville bare gå.. Måtte spørre igjen om hun ikke skulle fjerne feilmerkingen slik at ikke flere kunder ble villedet. Hun rev demonstrativt bort plakaten og gikk. I samme området sto utrolig nok en annen kunde og påpekte feil pris når hun skulle kjøpe en grønnsak.. Samlet sett har jeg ikke opplevd slikt før. Heldigvis. Håper obs! Endrer sin arbeidsmetodikk for å få bukt med slike ting! Skuffet!
Stor butikk med gode tilbud. Lett å betale, mange kasser.
Skulle bare inn å se, kom ut med full handlevogn ‍
Hva enn du trenger finner du det her, litt skittent
Stort utvalg. Veldig kurant at en kan ha valg med shop express eller å skanne varene selv i selvbetjeningskasse. En stjerne i minus for at prisene på mange steder står rotete til så en ikke finner rett pris på rett vare. Og litt minus for at de ikke virker som de vet om sin kundepolicy om at kunden alltid har rett. Slik som vist en vare står på tilbud i disk, men så er det at de har glemt å ta bort tilbudet fra disken. Hadde jeg ikke vist det og svart det i butikken så måtte jeg betalt full pris på ett sånt tilbud. Så det synes jeg er sløvt at de ikke virket som de viste om selv.
Blit dyrt å handle der, lønner seg kun når det er tilbud.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler