facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for OceanFront As

Info

OceanFront AS er leverandør av kompetanse med høy kvalitet til bransjer innen subsea, olje og gass, maritim, landbasertindustri, energi, havbruk, infrastruktur og logistikkselskaper.



"OceanFront er en samarbeidspartner for alle som skal utføre bærekraftige maritime operasjoner på, i og under vann.Vi har bygd et miljø som bruker kjent teknologi på nye måter og skaper ny teknologi for å løse kjente problemer. Alt fra konsultasjon og forundersøkelser til planlegging og gjennomføring.- Ingeniørtjenester- Prosjektstyring- Utstyrspark med blant annet fartøy og ROV’er for ulike behov- Personell med unik kompetanse fra offshore energi-relaterte selskaper.- Unike partnere for ulike leveranser vi ikke selv er utstyrt forVi er blant annet en av få profesjonelle ryddeaktører for avfall i havet, med store prosjekter på merittlistene. I den forbindelse har vi utviklet egne løsninger for å utføre dette skånsomt og effektivt."
Adresse:
Telefonnummer: +4790944194
By: Kristiansund Nord


Nærliggende lignende selskaper
Sub Sea Construction Sub Sea Construction 3 km Oversatt av Google Ok Original Ok
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler