facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Odd Langdalen Frukt og Grønt Avd Trondheim

Odd Langdalen Frukt og Grønt Avd Trondheim

Info

Frukt og Grønt Grossist

Historie

Historien til Odd Langdalen handler om Odd selv, familien hans og bedriften de sammen har bygd sten for sten til det vi ser i dag.

Oppstarten til dagens firma begynte i 1958 med at Odd solgte epler på dørene. Økern torg ble tilrettelagt i begynnelsen av 1960 tallet, og i 1961 ble firmaet Odd Langdalen Frukt og Grønt Engros AS etablert. Odd Langdalen stod alene på torget på Økern og solgte frukt og grønnsaker. Han hadde verken truck eller hjelp, men mye vilje og gode produkter. Odd hadde allerede begynt å selge frukt og grønt til enkelte kolonialhandlere med stort hell.

I 1962 ble den første hallen bygd på Økern torg. Odd og produktene flyttet inn i den nybygde Økern-hallen. Han hadde tegnet seg på 80m2, noe som var av de største salgsplassene i hallen den gangen. På 70-tallet utviklet bedriften seg, Odd fikk ansatte, og hver onsdag kjørte Odd selv rundt Mjøsa for å levere fukt og grønt til dagligvarebutikker. Det var også på disse turene og i Økern-hallen Odds to sønner ble introdusert for frukt- og grøntbransjen. Selvfølgelig ville også Rolf og Snorre ta bedriften videre når tiden var inne.

På 80-tallet fortsatte veksten. I 1982 flyttet all blomstell handel ut av den opprinelige hallen. Det medførte til at Odd Langdalen fikk anledning til å tilslutte seg mer salgsareal. Samtidig kjøpte Langdalen opp flere av de mindre frukt- og grøntgrossistene, og sakte med sikkert vokste selskapet.

Rundt 1990 så Odd Langdalen at konjunkturene i markedet endret seg. Kjedene dukket opp, sammenslutningene ble større, og det ble vanskeligere å være en uavhengig grønnsaksgrossist, med tanke på leveranser til dagligvaresektoren. Odd tok et strategisk valg og valgte å fokusere på storhusholdninger, dagens Horeca-marked. Det var starten på det Odd Langdalen er i dag.

Høsten 2004 var det store vendepunktet i Langdalens nyere historie – nye store kunder kom til, og i 2005 var selskapet landsdekkende, og de opprettet avdelinger rundt omkring i landet. Vi betjener kunder i dag fra Tromsø, Bodø, Trondheim, Oslo, Tvedestrand, Stavanger og Bergen.

I dag har Odd Langdalen fire eiere; Rolf og Snorre Langdalen, Erik Bakke og Frode Thorvaldsen. Alle eierne er aktive drivere i selskapet, med til sammen 140 års erfaring. Selskapet driver i tillegg til Odd Langdalen, også Frukthaven og FreshCut.

Frukthaven er et selskap som har spesialisert seg på fruktkurver levert på dør til kontor markedet.

Fresh Cut er en videreforedlingsfabrikk som kutter alt av frukt, salater og grønnsaker. En bedrift som er et meget viktig element i vår storsatsning på å tilpasse seg alle kunders behov.

Med mange gode kunder og flinke medarbeidere så forsetter Odd Langdalen utviklingen av bedriften. I 2014 flyttet selskapets hovedkontor og lager inn i nye moderne lokaler, og ble en del av Regnbuen på Langhus.

Adresse: Østre Rosten 84B, 7075 Trondheim, Norway
Telefonnummer: 72893256
By: Trondheim
Rute: Østre Rosten 84B
Postnummer: 7075


åpningstider

Mandag: 07:00 - 15:00
Tirsdag: 07:00 - 15:00
Onsdag: 07:00 - 15:00
Torsdag: 07:00 - 15:00
Fredag: 07:00 - 15:00


relaterte søk: ODD LANGDALEN Proff
Nærliggende lignende selskaper
Rema 1000 Fossegrenda Rema 1000 Fossegrenda 5 km Topp service, trivelige folk!
Servicegrossisten Nær engros Trondheim AS Servicegrossisten Nær engros Trondheim AS 6 km Nær engros Trondheim AS er fullsortiments storhusholdningsgrossist i Trøndelag. vi er...
Anmeldelser
Oversatt av Google Alt perfekt Original Всё отлично
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler