facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Odonata Ved Flytårnet

Odonata Ved Flytårnet

Info

Velkommen til Odonata ved det gamle kontrolltårnet på Fornebu. Vi serverer god mat og drikke i unike funkislokaler. Søndager serverer vi middag til voksne og barn.

Historie

Vi liker å lage fest på Odonata - både de uformelle sammenkomstene og de mer høytidelige anledningene. Vi tilpasser ditt arrangement etter dine ønsker og drømmer. Vi ønsker alle velkommen til en deilig lunsj på dagen eller en middag med familien. Hilsen Sigrid, Sylvia og Tommy

Veibeskrivelse:
http://kart.gulesider.no/query?what=map_yp&search_word=odonata&q=odonata

Adresse: Forneburingen 1, 1360 Fornebu
Telefonnummer: 63 00 03 08
By: Fornebu
Rute: Forneburingen 1
Postnummer: 1360


åpningstider

Mandag: 10:00 - 15:00
Tirsdag: 10:00 - 15:00
Onsdag: 10:00 - 15:00
Torsdag: 10:00 - 15:00
Fredag: 10:00 - 15:00


relaterte søk: Odonata meny, Cafe flytårnet Fornebu, Restaurant Fornebu, Cafe Fornebu, The Local Fornebu, Lunsj Fornebu, Maya's Fornebu, Seeds Fornebu
Anmeldelser
Super service! Gikk tilfeldigvis forbi en søndag kveld. Så «Open»-skiltet. Vi fikk lyst på vaffel, og sannelig plugget de ikke i vaffeljernet og laget nystekte vafler, ti på åtte om kvelden, med kun oss som kunder. Dette er et sted lokalbefolkningen bør støtte opp om, slik at det forblir åpent.
Odonata er et sted med mye sjarm og atmosfære, ikke minst takket være mye bevart design fra den tiden Fornebu var Oslos lufthavn. Mye av interiøret ser ut til å være bevart, og for interiør og designinteresserte er det i seg selv verdt et besøk. Kjøkkenet er også godt, med middagsretter som smaker av sydeuropeisk sol og varme.
Fantastisk hyggelig vertskap med topp service! Og veldig god mat. Her vil vi definitivt tilbake igjen. Kan varmt anbefales.
Veldig god mat og god service! Kommer absolutt tilbake
Enkel meny betyr ofte at de få rettene er gode og det stemte på Odonata. Hyggelig betjening og hyggelig atmosfære. Jeg spiste Cæsarsalat, den var veldig god! Passer godt med en matbit her før konsert på telenor arena.
God mat, trivelig atmosfære
Et hyggelig restaurant/kafé situert ved foten av det gamle flytårnet på Oslo Lufthavn Fornebu, et lokale som i tidligere dager tjente som avgangshall til den opprinnelige terminalen. Mye av det gamle interiøret er bevart inntakt. Fint sted å stikke innom når mann går på tur i Fornebuparken.
Her mangler det dessverre sjel og positiv energi. Lite spennende utvalg av boller og annet som er godt sammen med en kopp kaffe. Flotte lokaler med mye historia i veggene. Har ikke prøvd lunsj menyen.
En liten hyggelig kafé i bunnen av det gamle kontrolltårnet fra Fornebu flyplass. Sitteplasser inne og ute. Bærer preg av noe byggeaktivitet ute i form av store hauger med fyllmasse som forringer utsikten noe, men det er et fint parkanlegg som starter rett nedenfor kafeen. Jeg har kun vært der i helgene og det har vært er hyggelig sted å besøke når vi har vært på søndagsturer på Fornebu.
Dyrt. Langbrød for 179, - hvor det var mest grønt på, var ikke verdt penga. Kaffen var besk i tillegg til at den kom i altfor små kopper. Havrekjeksen var imidlertid god.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Odonata Ved Flytårnet med offentlig transport


Telenor Fornebu 200 meter
145
24
270
28
31
31E
81
Fornebuparken 420 meter
145
24
270
28
31
31E
81

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler