facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ofoten Rør As

Ofoten Rør As

Info

Ofoten Rør AS er en rørleggerbedrift som holder til i Narvik. Vi utfører totalrenovering og har en butikk på 250m2 der vi kan designe ditt drømmebad!

Historie

Ofoten Rør AS er en rørleggerbedrift som ble etablert i 1983.
Vi holder til i Dronningensgate 18 (nederst i gate 2) i Narvik.

Butikken i Narvik er ca 250m2. Her har vi et bredt utvalg utstilt og vi skal til enhver tid levere det som kreves av en fagbutikk. Vi tegner og designer ”drømmebadet” til våre kunder og kommer også hjem til kundene for å hjelpe til med planleggingen. Alt dette er uforpliktende!

Ofoten Rør utfører totalrenovering av bad, og vi har både rørleggere, snekker, fliselegger og elektriker tilgjengelig. Alle håndverkerne er fagutdannet og har våtromssertifikatet slik at din trygghet er vårt ansvar.
Dersom du har planer om å pusse opp badet ditt er det bare å sende en e-post til [email protected] og han vil ta kontakt med Dem for befaring. Vi garanterer at tilbudet skal være hos Dem innen 10 dager etter befaring. Det at vi kan visualisere hvordan badet blir seende ut har vært en suksessfaktor for oss og dere som kunde hos oss har høy prioritet.

Vi bruker god tid på hver enkelt kunde for å finne den løsningen som passer perfekt for den enkelte. Hos oss er kvalitet og design viktig. Derfor er vi alltid først ute med det nyeste innen baderom.

I dagens samfunn hvor vi møtes konkurranse med både nett og andre bransjer som vil selge våre varer håper og tror vi at våre kunder fortsatt ser en stor verdi med å ha lokale fagbutikker. Vi selger ikke bare varer men trygghet, service og kvalitet er også noe du som kunder får om du velger å komme til oss.

OG SIST MEN IKKE MINST HAR VI GRATIS PARKERING FOR VÅRE KUNDER!

Adresse: Dronningensgate 18, 8514 Narvik
Telefonnummer: 76 94 59 70
on.rornetofo@tsop
By: Narvik
Rute: Dronningensgate 18
Postnummer: 8514


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00
Lørdag: 10:00 - 14:00


relaterte søk: rørlegger narvik, ofoten sparebank, narvik rør, varme og bad narvik
Nærliggende lignende selskaper
Varme & Bad Narvik AS Varme & Bad Narvik AS 156 meter 365 dager består et år av. De fleste dagene er hverdager - det er de dagene vi skal h...
Comfort Narvik Rørleggerforretning Comfort Narvik Rørleggerforretning 280 meter Comfort Narvik Rørleggerforretning AS- ditt rørleggerfirma i Narvik Narvik Rørleggerf...
Din Rørlegger Narvik Din Rørlegger Narvik 767 meter Hoppet til rett før jul og fikk fikset i en fei. Flotte greier.
Anmeldelser
Flott butikk med dyktige fagfolk
Kjempeservice når vannet frøs i vinter
Fagfolk, seriøs
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler