facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ohma Asian Cooking

Ohma Asian Cooking

Info

Ohma Asian Cooking

Historie

Vår visjon er å skape en restaurant som til enhver tid leverer i form av mat, service og atmosfære. På Ohma er alle velkommen, og vi vil etter beste evne gjøre vårt beste for å imøtekomme gjesten på deres ønsker, og leve opp til deres forventninger.

Vi synes også det er viktig å skape en arbeidsplass, hvor de ansatte er stolte over det de leverer, at de trives, samt ønsker å prestere hele veien mot vårt felles mål.
Målet er at alle som forlater Ohma, skal sitte igjen med en totalopplevelse som gjør at de ønsker å besøke oss igjen!

Adresse: Storgata 2 , Bodø 8006, NO
Telefonnummer: 75 56 46 50
on.naisa-amho@tsop
By: Bodø
Rute: Storgata 2
Postnummer: 8006


åpningstider

Mandag: 11:00-22:00
Tirsdag: 11:00-22:00
Onsdag: 11:00-22:00
Torsdag: 11:00-22:00
Fredag: 11:00-22:00
Lørdag: 12:00-22:00
Søndag: 15:00-22:00


relaterte søk: take away bodø, sushi point, bjørk bodø, bryggerikaia, restaurant bodø, hundholmen, lunsjbuffet bodø, lyst på bodø
Anmeldelser
Min favorittrestaurant i Bodø. Helt nydelig sushi som blir servert og jeg er like fornøyd med maten etter hvert besøk. Det koster litt ekstra, men det er verdt prisen. Ohma har også en rolig og dimmet atmosfære som skaper en behagelig avslapning når man spiser.
Ingen barnemeny, men fikk kylling og ris som ungene likte veldig godt. Veldig god asiatisk mat som falt i god smak for alle.
Nydelig mat og hyggelig atmosfære
God sushi og god service
God mat i fin restaurant. Servitørene var hyggelig.
Fant stedet rent tilfeldig da vi gikk forbi, bestemte oss for at dette skulle vi prøve. Betjeningen ordnet raskt et bord. Beste Sushi jeg har smakt. Meget effektiv og vennlig betjening. En fulltreffer!!
Fine lokaler og god atmosfære. Maten var som forventet smakfull uten å være ekstraordinær. En anelse høy pris for hva man får.
Veldig godt mat og veldig bra service. Kjempe god sushi og asiatiske retter.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Ohma Asian Cooking.

Bodø japansk

åpningstider, plassering. Storgata 2 kart bykart, satellitt visning. Ohma Asian Cooking adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Ohma Asian Cooking. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Ohma Asian Cooking med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler