facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Oksenøya Båt As

Oksenøya Båt As

Info

Båtbutikk med meget godt utvalg.Her får du alt du måtte trenge av deler, utstyr og vedlikeholdsprodukter til din båt. Vi administrerer også bryggeplassene, kajakk-hotellet og serveringsfasilitetene/kafe-driften på Oksenøya Marina.

Historie

Båtbutikken på Oksenøya Marina administrerer bryggeplassene, kajakk-hotellet og serveringsfasilitetene/kafe-driften her på Oksenøya. Vi har eget uteområde med flotte sitteplasser helt nede i vannkanten. Hvor du kan nyte lyden av bølgeskvulp med en kaffe, is eller våre fantastiske hjemmelagde vafler.

Båtbutikken på Oksenøya Marina har meget godt utvalg.
I butikken får du alt du måtte trenge av deler, utstyr og vedlikeholdsprodukter til din båt. Våre ansatte har god kunnskap og hjelper deg gjerne med råd og veiledning. Vi fungerer også som utleveringspunkt for Watski`s «Ship to Store». I tillegg fører vi varer fra mange andre leverandører. Har vi det ikke på lager så skaffer vi deg det på kort tid.

Oksenøya Marina med flott beliggenhet i Holtekilen på Fornebu. Vi har som mål å være den beste marinaen i Oslofjorden og tilbyr alle servicetjenester innen båt.

Velkommen!



"Oksenøya Marina med flott beliggenhet i Holtekilen på Oksenøya/Fornebulandet, tilbyr alle servicetjenester innen båt samt kajakkhotell."
Adresse: Oksenøyveien 91, 1366 Lysaker, Norway
Telefonnummer: 97009551
By: Lysaker
Rute: Oksenøyveien 91
Postnummer: 1366


åpningstider

Mandag: 09:00 - 18:00
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 18:00
Søndag: 10:00 - 18:00


relaterte søk: Oksenøya Marina, Oksenøya Marina Service, Båtplass Oslo, Fornebu Marina pris, OKSENØYA Marina Proff, Marina Oslo, Oksenøya Marina solgt, Leie båtplass Oslo
Nærliggende lignende selskaper
FoilingNorway FoilingNorway 38 km Vi skal med Waszp etablere et sterkt og bærekraftig foiling miljø i Norge. Waszp er e...
Anmeldelser
Veldig travelt, men de visste hva de drev. Arbeidet ble utført til min fulle tilfredshet. Kan synes noe dyrt.
Flott marina, enkelt å fylle diesel eller bensin døgnet rundt
Egentlig et helt OK sted med hyggelige ansatte, men med en daglig leder som bryter skriftlig inngåtte avtaler tror jeg det er best å holde seg unna. Bestilte opptak for feilsøking og eventuell utskifing av baugpropell mange uker i forveien. Da konklusjonen var at baugpropellen måtte byttes sa daglig leder plutelig at det var 4 - 6 ukers leveringstid og jeg måtte bare settes ut igjen. Jeg skaffet en ny baugpropell over natta, men neida, da var har iallefall ikke interessert. Hevdet han ikke hadde tid eller plass til å gjøre jobben. Totalt useriøs type som kostet meg 16 000kr. Aldri mer Oksenøya!
Veldig hyggelig betjening og peoffesjonell hjelp!
Dette er hyggelige folk, med stor viten og forståelse på båt. Beliggenheten er bra og servicenivået er høyt.
Bra havn, og fint sted å starte en båttur. Får bare 4 stjerner fordi el-ladeplassene fikk vi ikke til å fungere til vår BMW i3 bruker ikke vanlig fortum- abonnement. Håper disse blir fikset/mer brukervenlige snart.
Nydelig sted! Det er et fint utsikt mot Holmenkollen. I tillegg er det fint å se på fugler der.
Supert sted å parkere og dra ut med båt i fra
En god plass som ligger nært veldig mange fine øyer man kan besøke med båten
Ok beliggenhet. Faciliteter som dusj, wc og vaskemaskin. Ok båtbutikk. Minus for særdeles lite serviceinnstilte ansatte som mer fremstår som en kompisgjeng som ikke ønsker å bli forstyrret av kunder.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler