facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Olsen Dekk & Felg As

Olsen Dekk & Felg As

Info

Dekk og felg er vår hverdag, vår lidenskap og genuine interesse. Som kunde hos Olsen Dekk & Felg skal du være i de beste hender.



"Olsen Dekk & Felg så dagens lys i august 2015. Selskapet ble startet med tanke på å drive i liten skala fra garasjeutsalg. Mottakelsen ble så god at hobby ble til levebrød. Vi teller i dag 3 ansatte på helårsbasis og sesongarbeidere i tillegg.Vår filosofi er enkel - kunden er alt!Vi skal være best på service og vi skal alltid ha en løsning for deg som kunde. Med lidenskap og genuin interesse for dekk og felg, skal vi ha et utvalg som er større fra andre aktører. Leverandørene våre finnes over hele verden, og for utenom kjente merkevarer og produkter så søker vi hele tiden etter nye og spennende produkter for å utfylle vårt vareutvalg."
Adresse: Sørlandsveien 99, 8624 Mo I Rana, Nordland, Norway
Telefonnummer: 90656246
on.glefkkedneslo@tsop
By: Mo i Rana
Rute: Sørlandsveien 99
Postnummer: 8624


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 18:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: vianor mo i rana, dekkonline, dekkmann mo i rana, bilxtra mo i rana, felger, dekk og felger på nett
Nærliggende lignende selskaper
Vianor Norge Vianor Norge 2 km Veldig god og rask service. Jeg fikk hjelp med dekkskift i romjula: Anbefaler!
Dekkbutikk1 Dekkbutikk1 3 km Salg av dekk, felger og batteri til personbil, pickup og bobil til dyktige priser� T...
Gruben Dekkservice Gruben Dekkservice 5 km Bestill dekk på dekkonline.com så monterer å balanserer jeg for en rimelig pris ☺...
Anmeldelser
De har svært mye å gjøre, men fikk hjelp for det La på reservehjul, de ringer når hjulet er reparert.
Fantastisk service Det er Ingen over eller på siden av Problem med bilen på tur nordover. Fikk en anbefaling at Olsen dekk og felg er stor på dekk. Inne kan du sitte å se på formel 1 mens du venter på dekk service. Første gang jeg opplever at... måtte ha nye dekk bak. Så de byttet om på dekkene. Slik at de som var framme, ble satt bak og de nye kom foran. Vi møtte på regn på Saltfjellet. Godt grep er kjekt det. Jeg var i kontakt med flere verksteder på Mo uten å få noe hjelp der. Får du dekk problemer ring Olsen Dekk og Felg på Mo i Rana. Takk for fantastisk hjelp.
Som bilberger er jeg ofte innom her. De stiller opp for gjennomreisende døgnet rundt. Fantastisk service
Ekstremt hjelpsom, god kundebehandling, de beste prisene og alltid tilgjengelig!!
Hyggelige folk, lave priser og veldig god service.
Olsen seiler opp som Mo i Rana's ubestridte dekkkonge. På relativt kort tid får vi høyere kvalitet og rimeligere pris enn de etablerte store kjedene. Høfflig, løsningsorientert og alltid våre dekk på lager. Andre dekkleverandørere bemerker ukurant dimensjoner, mens Olsen leverer. Har handlet både privat og gjennom bedrift. Selv om det er midt i travleste rush får vi alltid rask hjelp.
God service og løsningsorientert.
Her snakker vi service! Jeg hadde en punktering som selvfølgelig typisk nokk skjedde på en fredag kveld. Dekket var så skadet at det ikke lot seg reparere. Olsen Dekk og felg hadde heldigvis åpent på lørdag formiddag. Nye dekk var fikset på 15 minutter, og dagen var reddet.
Punkterte på Saltfjellet en lørdag ettermiddag og trur du ikke Olsen rykker ut å fikser meg 2 nye flotte dekk bak så jeg kunne fyke videre til Florø! Knall service! Takk igjen
God og rask service
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Olsen Dekk & Felg As med offentlig transport


Mobekkleira 320 meter
2
200
376
Nationalbiblioteket 360 meter
376
Langneset 360 meter
2
200
376

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler