facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Omdal Transport AS

Omdal Transport AS

Historie

Kvalitet,Trygghet og Service!
Etter over 40 år i transport bransjen har vi opparbeidet oss ett veldig bra rykte. Dette kommer av god service, konkuransedyktige priser, punktlighet og ikke minst hyggelige og serviceinnstillte sjåfører! Vi løser de fleste transportoppdrag, og driver både langtransport, spesiellt mellom Rogaland og Østlandet og lokaltransport i Rogaland og Vest Agder.

Adresse: Gamleveien 323, 4463 Ualand, Rogaland, Norway
Telefonnummer: 51409000
on.tropsnartladmo@elraj
By: Ualand
Rute: Gamleveien 323
Postnummer: 4463



relaterte søk: omdal transport lier, jostein omdal transport, omdal transport øst, transport med kranbil
Anmeldelser
Fikk i dag 10/10- 22 levert 1 hytte fra Drømmehytten med Omdal Transport. Sjåføren heter Kenneth. Vi er meget godt fornøyd med Kenneth. En meget, dyktig, hyggelig kar. En mann med løsning på våre bekymringer i forhold til fremkommelighet til tomten. En kar med et stort smil, og meget enkelt og kommunisere med. Skulle du ha inne 1 bestilling av hytte fra Drømmehytten, og den skal transporteres. Velg Omdal Transport og be om Kenneth som sjåfør. Da er dere i trygge hender. Vennlig hilsen Åge/Janne. Hytte byggere i Blomdalen, Osterøy.
Ryddig og punktlige.
Helt rått
Beste firma å jobbe for
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler