facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Omega Hus

Omega Hus

Info

Nøkkelferdige småhus til rimelig pris
Vi har lang erfaring med å bygge rimelige nøkkelferdige småhus. Lav pris, høy kvalitet.

Historie

Vi har lang erfaring med å bygge rimelige nøkkelferdige småhus. Våre faste underleverandører bidrar til at prisen blir lav og kvaliteten høy. Vi legger til rette for egeninnsats dersom du ønsker å komme tidlig inn i prosessen.

Omega Hus AS er et selskap i Omega-gruppen. Selskapet ble etablert i år 2000, og har etter dette bygget kontorbygg for Omega og ca. 50 boliger hovedsakelig i Vindafjord kommune. Omega Hus har også ansvaret for Omega sine velferdshytter og administrerer 30 hus og hytter i inn og utland. I tillegg har selskapet ansvaret for Omega sine kontorer.

Adresse: Kvassaneset, 5582 Ølen
By: Ølen
Rute: Kvassaneset
Postnummer: 5582



relaterte søk: ølensvåg omega, omega it norge, omega it, it selskapet omega, omega areal, omega ps, omega as haugesund, omega stavanger
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Omega Hus.

ølen eiendomsutvikler

åpningstider, plassering. Kvassaneset kart bykart, satellitt visning. Omega Hus adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Omega Hus. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Omega Hus med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler