facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Omega Klinikken

Omega Klinikken
Kiropraktor, massasje og mental behandling i Oslo

"Kiropraktor i oslo sentrum"
Adresse: Møllergata 39, 0179, oslo
Telefonnummer: 48455908
moc.liamg@cdkcirrehnerual
By: oslo
Rute: Møllergata 39
Postnummer: 0179


åpningstider

Mandag: 08:00-16:00
Tirsdag: 08:00-16:00
Onsdag: 08:00-16:00
Torsdag: 08:00-16:00
Fredag: 08:00-16:00
Lørdag: X
Søndag: X


relaterte søk: Kiropraktor Bergen, Osteopat Oslo, Lungefysioterapi Oslo, Fysioterapeut Oslo, Fysioterapi gravid Oslo, Beste fysioterapeut Oslo, Fysioterapi Oslo sentrum, Håndterapi Oslo
Anmeldelser
Jeg kan virkelig anbefale Lauren som kiropraktor. Hun er faglig dyktig, lett å prate med, og går grundig til verks for å finne løsninger. Jeg har fått veldig god hjelp til å identifisere og fikse et par kroniske tilstander i nakke og skulder. Har fått behandling på klinikken, samt hjemmeøvelser og anbefalinger angående områder på kroppen som krever spesifikk trening for å unngå tilbakefall og nye skader. Jeg har også fått veldig god hjelp til et par akutte skader, hvor Lauren raskt identifiserer problemet og legger opp til videre behandling/øvelser/trening. Hun henviste til MR for den ene skaden, og mistanken hennes om at det var en litt omfattende skade ble bekreftet der. Det viser god dømmekraft :- Jeg har full tillit til henne som behandler.
Moderne og fin klinikk med hyggelige behandlere! Kan virkelig anbefale kiropraktor Lauren. Hun er både hyggelig og veldig flink! Jeg kom med ryggsmerter som har vært en plage i 4-5 år, og gått til en rekke andre klinikker som ikke har hjulpet. Lauren hadde flere gode metoder som har virkelig har gjort en forandring. Ryggen er så mye bedre og nærmer seg smertefri. Går fremdeles hos Lauren, og er super fornøyd
Jeg anbefaler Omega-klinikken og Lauren som kiropraktor på det varmeste. Meget god og rask hjelp! Lauren har hjulpet meg med både god behandling og fine, effektive øvelser for rehabilitering. Hun er dyktig i faget sitt, og evner å se totalbildet av årsaken til plager. Hun fremstår i tillegg genuint interessert, og gjør besøket både behagelig og hyggelig!
Hatt 6 sessions med Lauren siden starten på august med en ganske ødelagt korsrygg. Det gjør vondt og være hos Lauren, men hu er insane dyktig, og føler meg alltid straks bedre etter og ha vært der ! :
Jeg kom hit med mye plage i ryggen, særlig i skulderblad området, og etter behandling hos Omega føler jeg meg mye bedre og anbefaler klinikken til alle som har plager med muskel og skjelett. De gir deg øvelser du kan øve på hjemme mellom timer. Jeg er meget fornøyd!
Svært fornøyd etter timen min hos fysioterapeut Tord Berge! Opplevde han som tålmodig og svært hyggelig. Han identifiserte roten til problemet kjapt, og kom med flere gode øvelser som hjalp med engang. Ser fram til neste time!
Var hos fysioterapeut Berge i vår. Svært ryddig og profesjonell hjelp til opptrening etter akutt forverring av kronisk kneskade. Faglig dyktig. Stor forbedring i funksjon og smerter. Anbefales på det sterkeste.
Jeg er veldig fornøyd med behandling. Jeg hadde vond og stiv nakken og etter første behandling ble nakken mye bedre. Lauren er profesjonell og flink. Veldig god kundeservice. Kommer definitiv tilbake. Anbefales.
Tord Berge.Har aldri hatt noen fysioterapeut før som har vært så grundig og flink .Godt tilrettelagt program og flink til og forklare og oppmuntre under trening.Smilende og trivelig og god til og lytte .Så anbefales på det sterkeste.
Får veldig god hjelp av Lauren med å behandle ryggplager som blant annet skyldes hypermobile ledd. Hun er hyggelig, profesjonell og dyktig. Anbefales på det varmeste :
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Omega Klinikken med offentlig transport


Hammersborggata 230 meter
130N
140N
150
160
250
250E
250N
255E
37
Keysers gate 260 meter
37
Jakob kirke 330 meter
34
54
Storgata 340 meter
11
12
17
18
Storgata 340 meter
11N
12N
34
54

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Omega Klinikken. Møllergata 39 kart bykart, satellitt visning. Omega Klinikken adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Omega Klinikken. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Omega Klinikken med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler