facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Omegaland

Info

Omegaland er betegnelsen på en næringsklynge som har lange tradisjoner og høy kompetanse på industriell foredling av omega-3 fra marine råstoff. Rent geografisk er bedriftene lokalisert i Møre og Romsdal.

Historie

Omegaland er betegnelsen på en næringsklynge som har lange tradisjoner og høy kompetanse på industriell foredling av omega-3 fra marine råstoff. Rent geografisk er bedriftene lokalisert i Møre og Romsdal.
Omegaland inngår i Innovasjon Norge sitt såkalte Arenaprogram, et initiativ til å etablere, utvikle og styrke potensielle globale næringsklynger. Gjennom samhandling og samarbeid søker vi å styrke de enkelte aktørene i klyngen, med økt total kompetanse i regionen som resultat.
Klyngen har sitt utspring i sju omega-3 bedrifter som driver industriell foredling av marine oljer til humant konsum. Sammen med Høgskolen i Ålesund og Møreforsking Marin, skal vi øke innovasjonstakten og kompetansen på marine lipider.

Bedriftene i Omegalandklyngen er verdensledende på sitt område, og står for nærmere 40 % av verdens produksjon av fiskeolje til humant konsum. De er internasjonalt orienterte, og har en betydelig grad av eksport.

Industriell produksjon av marine oljer er kjernekompetansen hos bedriftene i klyngen. Ambisjonen er å styrke denne ledende posisjonen også i fremtiden.

Marine oljer generelt og omega-3 spesielt, er et av de områdene innen næringsmiddel- og farmasøytisk industri som vokser sterkest. Omega-3 er samtidig den best dokumenterte og undersøkte innsatsfaktoren innen kosttilskudd og beriket mat. Dette gjør at det tas i bruk som tilsatsvare innenfor stadig nye matvarer.

Adresse: Larsgårdveien 2, 6025 Ålesund, Norway
By: Ålesund
Rute: Larsgårdveien 2
Postnummer: 6025


Nærliggende lignende selskaper
PatoGen PatoGen 90 meter PatoGen tilbyr tjenester til forebyggende fiskehelse og diagnostikk ved bruk Real Tim...
Hofseth BioCare Hofseth BioCare 6 km Hofseth BioCares key objective is to provide high value added biomarine ingredients, ...
Biorest SB Biorest SB 287 km Biorest SB består av innovative og miljøbevisste studenter tilhørende NTNU. Vi fokuse...
Microbionyx As Microbionyx As 310 km ノルウェーで閉鎖循環式陸上養殖の硝化菌を培養・供給しています。...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler