facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Omlids massasje

Omlids massasje

Info

Omlids massasje holder åpent tirsdag, onsdag og fredag fra 8.30 til 16.00 sommeren 2017. Vi holder til i Gvarvgata 49 og tilbyr klassisk masssasje.

Historie

Omlids massasje holder åpent tirsdag, onsdag og fredag fra 8.30 til 16.00 sommeren 2017. Vi holder til i Gvarvgata 49 og tilbyr klassisk massasje. Timer kan bestilles på tlf 90105828 eller mail [email protected].
Roy Even Omlid studerer fysioterapi i Tsjekkia. Han har nå fullført to år og har ett igjen før han er ferdig utdannet fysioterapeut. Har du muskelspenninger, problemer med ryggen eller stress i hverdagen, så skal vi prøve å hjelpe deg med det.
Pris er 250 kr for 45 minutters behandling.

Adresse: Gvarvgata 49, 3810 Gvarv
Telefonnummer: 90105828
moc.liamtoh@dilmo_neve_yor
By: Gvarv
Rute: Gvarvgata 49
Postnummer: 3810


Anmeldelser
Det er ei som har greie på hva ho driver med. Har hjulpet meg flere ganger ved vont i rygg bein og armer. Finnes trulig ingen bedre
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Omlids massasje.

Gvarv massør

åpningstider, plassering. Gvarvgata 49 kart bykart, satellitt visning. Omlids massasje adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Omlids massasje. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Omlids massasje med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler