facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Omsyn

Omsyn

Info

Omsyn leverer velferdsteknologiske løsninger som gjør deg i stand til å he tettere oppfølging av pasienter - selv når de er langt unna.

Produkter

Omsyn Heim og Omsyn Ferd



"Norsk Telemedisin AS har utviklet løsninger og produkter under navnet Omsyn. Løsningene inkluderer blant annet Omsyn Heim.Omsyn Heim er smart og trygg velferdsteknologi som gjør kommunale og statlige helseforetak i stand til å følge opp brukere og pasienter på en mer effektiv måte.I de fleste norske kommuner finnes det syke og eldre som er for friske til å være innlagt på sykehus, men som likevel trenger tettere oppfølging enn hva for eksempel hjemmesykepleien har kapasitet til.Samtidig gjør hjemmesykepleieren flere enklere oppgaver som brukeren i mange tilfeller kan gjøre selv med den riktige teknologiske assistansen. Dette frigjør kapasitet som kan brukes på mer pleietrengende pasienter."
Adresse: Strandkaien 61, 4005 Stavanger, Norway
Telefonnummer: 92830618
on.nysmo@tsop
By: Stavanger
Rute: Strandkaien 61
Postnummer: 4005


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler