facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ona fyr

Historie

Das Ona fyr ist ein Leuchtfeuer an der westnorwegischen Küste westlich der Stadt Molde im Fylke Møre og Romsdal. Der 14,7 m hohe, rot gestrichene Gusseisenturm steht auf einer Anhöhe in der kleinen Fischersiedlung Ona. Zum Ona fyr gehört ein Nebenfeuer mit einem neuen Maschinenhaus. Etwas abseits des Leutturms bilden das Wohnhaus und Wirtschaftsgebäude einen Hof. Bootshaus und Anlegestelle des Leutfeuers befinden sich am Hafen. Das Leuchtfeuer ist in staatlichem Besitz, die zugehörigen Gebäude sind in Privatbesitz. Die Station steht unter Denkmalschutz und wurde zudem zum Vogelschutzgebiet erklärt.WeblinksNorsk Fyrhistorisk ForeningOlavsrosa - Norsk Kulturarv

Adresse: Ona, More Og Romsdal, Norway
By: Ona



relaterte søk: ona fyr restaurant, hvordan komme seg til ona fyr, ona fyr overnatting, ona fyr bok, ona fyr ferge, ona fyr for deg som vil lykkes sammen med andre, ona fyr kart, ona fyr oslo
Nærliggende lignende selskaper
Ona Fyrstasjon Ona Fyrstasjon 109 meter Fantastisk plass, både i fint vær og i storm
Anmeldelser
Fint utsiktspunkt,men desverre ikke åpent inn. Kunne vært gjort MYE mere for å øke opplevelsen av Ona
En skjult fantastisk perle av de gamle fiskevær, gir en følelse av 200år tilbake i tid. All ære til folket og velforeningen der Kardemommeby følelser men kan være ustabilt vær, ta forbehold og ta med forsyninger, da det er veldig begrenset av servering/mat/drikke. Men uansett absolutt verdt turen. Best i Juli/August/September.
Vi var fantastisk heldige med været. Stedet framstår som et lite mikrosamfunn, med små hus tett i tett, smale idylliske veier rundt omkring. Lett å gå rundt hele øya øyene på kort tid. Ikke ta med bilen, selv om det er mulig. Parkering ved Småge fergekai, men svært få plasser. Man kan lure seg til en plass litt utenfor veien her og der. Ferga er innom flere øyer på turen, så det tar litt tid.
Det er en spennende reisemål. Naturlig sted med mye sjarm. Hyggelig folk på øya, koselig å gå rundt å se seg om. Ikke supermarked, ta med mat og drikke. Kan kjøpe te og kaffe i kiosken og i Garn butikk, hvis de er åpen. Galleri og 2 butikker med salg av keramikk.
Sjarmerende øy med et fint utkikkspunkt ved fyret. Det er ikke lange veien opp og det er enkelt å finne. Vi brukte vel 2 minutter opp. Turen opp passer de fleste. Dersom noen er dårlig til beins eller bruker rullestol, trenger en litt tålmodighet og tid. Eventuelt et par sterke armer for de i rullestol. Men det er både plass og mulighet. Veien har et gjerde hele veien opp for støtte til de som trenger det. På toppen er det mulig å se øya hele veien rundt tårnet. For de som er glad i friluftsliv, ville jeg foreslått minst én natt i telt på øya når en først er her!
Fantastisk flott og intimt øysamfunn. Anbefaler å kjøpe med seg sjokolade produsert på Ona. 2 flotte keramikkverksted med mye fint håndtverk bør også besøkes.
Var ikke åpent når vi var der
Nydelig plass med Koslige beboere Hit skal jeg tilbake!
Fantastisk plass, både i fint vær og i storm
Fantastisk plass dere må få med dere helt ytterst i havgapet.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler