facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for OneCo Technologies As

OneCo Technologies As

Info

OneCo Technologies leverer tjenester, løsninger og produkter innen forretningsområdene Infrastruktur, AV/IT, bedriftskommunikasjon og automasjon.

Historie

OneCo tilbyr alle typer servicetjenester innen elektro og automasjon, fra de små oppdragene i en bolig til de største og kompliserte jobbene på større næringsbygg og industri.

Også innen rehabilitering har vi utviklet en solid kompetanse på å levere ny teknologi og løsninger som gi både moderne og energieffektive løsninger.

Vi bidrar også med rådgivning for å energi optimalisere både gamle og nye elektroinstallasjoner.

OneCo leverer også komplette internkontrollsystemer og oppfølging av disse.

Adresse: Carl Konowsgate 34, 5162 Laksevåg, Hordaland, Norway
Telefonnummer: 55596900
By: Laksevåg
Rute: Carl Konowsgate 34
Postnummer: 5162


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00

Nærliggende lignende selskaper
Flux Active Service Flux Active Service 2 km "Flux is your equipment and systems lifecycle partner in the energy sector, spec...
Anmeldelser
Har levert ladesystem til borettslaget som ikke fungerer og bryr seg ikke om fakturering. Sikringene er overbelastet altså ingen laststyring og de evner ikke å fakturere hver bruker. Useriøst.
Useriøse. Vi ble stående ufattelig mange timer og ganger å vente på elektriker hver gangsykdom, andre planer, glemt å gi beskjed osv, og etter over 2,5 år er det relativt enkle arbeidet fremdeles mangelfullt dokumentasjonsmessig. Velg noen andre som bryr seg om kunden og er verdt pengene!
Får ikke jobben gjort og får ikke pålitelig informasjon. Opplever at det er ekstremt lite fokus på kunden og å tilfredsstille deres behov.
Sjåfører som tydeligvis bare gasser på rett forann nesen på deg over overgangsfeltet. Fikk dessverre ikke bilskilt, men ekstremt dårlig reklame for selskapet deres for alle som så på.
Styr unna, fullstendig useriøs bedrift
Mye rot og ansvarsfraskrivelse. 2,5 år etter endt installasjon er dokumentasjon fremdeles mangelfull.
Rask respons og bra arbeid! Hyggelige folk også :
Veldig bra elektro firma, profesjonelle folk med yrkes stolthet
Oversatt av Google Kompetent selskap. Original Empresa competente.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler