facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Onkel Thor

Onkel Thor

Info

Kjent for vår utsøkte mat og god underholdning!

Historie

Vi ønsker deg velkommen til Onkel Thor i Vestfossen. Vi håper vi kan gi deg velsmakende hygge i form av god mat og drikke, samt god underholdning.

Onkel Thor er kåret til et av distriktets beste spisesteder samtidig som vi gir deg kvalitets underholdning i form av konserter og annen underholdning.



"Onkel Thor er kåret til et av distriktets beste spisesteder samtidig som vi gir deg gode opplevelser i form av konserter og annen underholdning!"
Adresse: Storgata 73 , Vestfossen 3320, NO
Telefonnummer: 32 75 33 33
on.rohtlekno@tsop
By: Vestfossen
Rute: Storgata 73
Postnummer: 3320


åpningstider

Onsdag: 17:00-22:00
Torsdag: 17:00-22:00
Fredag: 17:00-03:30
Lørdag: 17:00-03:30
Søndag: 15:00-21:00


relaterte søk: onkel thor meny, onkel thor restaurant, onkel thor åpningstider, onkel thor facebook, onkel thor storgata 73 3320 vestfossen, spisesteder vestfossen, onkel thor anmeldelse, vestfossen mat
Anmeldelser
Det var hyggelig vertskap og maten var flott dandert. Grønnsakene var velsmakende og sprø i konsistensen. Biffen var mør og passe stekt. Dessert med friske bær og sjokolade fra Sjokoladesalongen. Utsøkt.
Fantastisk lokal pub og restaurant. Mye bra konserterMat: 5/5
Beste biffen jeg har smakt i hele mitt liv, god service. Anbefales sterkt
Fantastisk nydelig biff. Utsøkt. Så mør at man kunne spist med skje! Beste biffen vi noen gang har smakt. Tilbehøret var perfekt og porsjonen var stor og god. Tommel opp!
Den ene helga i året det virkelig er trøkk, da må det være mer flyt i baren. En tapper øl, to mikser drinker... ikke sånn som nå hvor alle flyr i veien for hverandre. Men god stemning og hyggelig betjening
Kjempekoselig sted, mye hyggelige folk.Mat: 5/5
Vi kom inn døra, blei møtt med en høy stemme som sa »høøyy» har dere bestilt det bordet!! Det hadde vi ikke, men ingenting som tilsvarte at det var noe som var opptatt. Offf tok 360 grader rundt rett ut døra igjen.
Bedre service og biff får man ikke. Helt unikt
Biffen de serverte er den beste jeg noen gang har spist. Tilbehøret var også helt topp! Her anbefaler jeg alle å ta en tur innom!
100% god matMat: 5/5
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Onkel Thor.

Vestfossen skandinavisk

åpningstider, plassering. Storgata 73 vestfossen konsertlokaler kart bykart, satellitt visning. Onkel Thor adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Onkel Thor. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Onkel Thor med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler