facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Opel City

Opel City

Info

Du er alltid velkommen til å oppleve våre nyeste modeller fra den beste plassen av alle; bak rattet på en bil hos Auto Fornebu. Vi ønsker deg velkommen!

Historie

Du er alltid velkommen til å oppleve våre nyeste modeller fra den beste plassen av alle; bak rattet på en bil hos Auto Fornebu. Vi ønsker deg velkommen!

Adresse: Snarøyveien 73, 1364 Fornebu
Telefonnummer: 980 43 147
By: Fornebu
Rute: Snarøyveien 73
Postnummer: 1364


Anmeldelser
Har brukt verkstedet flere ganger i forbindelse med service /rep av vår Opel. Har alltid vært hyggelig på telefon og arbeidet har vært upåklagelig. Prisen er også meget bra og de har ofte gjort det lille ekstra, gratis : Beliggenheten er bra med tanke på at du ikke trenger å betale bom hvis du kommer fra Bærum siden. Innkjøringen deres kan til tider være litt trangt, pga biler, men det ordner seg til slutt.
I motsetning til de 10 andre verkstedene jeg ringte svarte de på telefon og jeg fikk time raskt etter at bilen brøt sammen under ferietur. Feilen blei raskt identifisert og utbedra, og den purra som en katt hele veien hjem. Blei heller ikke avskrekka av prisen, og servicen var upåklagelig. Anbefales.
Bra service. I dag litt treg utførelse, men vanligvis bra.
God service og hyggelige folk
Bra service og bra biler
Raske og meget hjelpsomme
Bra service
Topp service.
Topp kundeservice
Oversatt av Google Veldig dyrt, for diagnostikk 3 500 kr Jeg kan ikke forestille meg om de endrer noe ...... Jeg vet ikke hva jeg skal si mer. Aldri gå dit Aldri Original Very expensive , for diagnostic 3 500 kr I can't imagine if they change something ......I don't know what to say more . Never go there. Never
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler