facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Oppdal Bilberging

Oppdal Bilberging

Info

911 69 990

Historie

Oppdal Bilberging er en hjelpestasjon for Falck Redning og Viking Redningstjeneste. Vi tilbyr bilhjelp til private og næringsliv. For privatkunder kan det være tekniske problemer som motorstopp, utelåsing og punktering. Vi utfører nødreperasjoner eller tauer bilen til nærmeste merkeverksted i Oppdal/Trondheim/Kristiansund/Molde. Vi har egne leiebiler.

På tyngre kjøretøy har vi utstyr til alle typer berging og skadebegrensning. Våre tungbergere brukes i et stort geografisk område fra fjell til fjord. Vi har 2 tungbergere og bergingsputer. Oppdal Bilberging selger kjettinger og har komplette hjul for de fleste tyngre kjøretøy på lager.

Adresse: Trondheimsvegen 10, 7340 Oppdal
Telefonnummer: 91169990
on.gnigreblibladppo@tsop
By: Oppdal
Rute: Trondheimsvegen 10
Postnummer: 7340


Anmeldelser
Proffe folk, fixer feilparkeringer.
Topp service! Løsningsorientert. Vi kom oss på veien igjen rimelig kjapt, takket være god hjelp
Flotte folk som kan jobben sin.
Hjelpsomme gutters om ikke ser svart på noe
Knall bra service og trivelig arbeidsfolk
Kjempe service!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Oppdal Bilberging.

Oppdal bil, fly, båt

åpningstider, plassering. Trondheimsvegen 10 kart bykart, satellitt visning. Oppdal Bilberging adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Oppdal Bilberging. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Oppdal Bilberging med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler