facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Oppegård Trafikkskole

Info

Trafikk Skole kl: B A1 A2 og A. Båtførerprøve



"Vi holder til i trivelige lokaler sentralt på Greverud ved senteret, Oppegård Buss og tog stopper rett utenfor. Hos oss kan du ta førerkortet på bil, pluss tung og lett motorsykkel. Våre lærere vil sørge for at du får en sikker og forsvarlig opplæring til førerkortet."
Adresse: Flåtestadveien 3, 1415 Oppegård
Telefonnummer: 66800509
By: Oppegård
Rute: Flåtestadveien 3
Postnummer: 1415


åpningstider

Mandag: 10:00 - 17:00


relaterte søk: Vestby Trafikkskole, Follo Trafikkteam, Trafikalt grunnkurs Nordre Follo, Motorsykkel lappen Vestby
Nærliggende lignende selskaper
FRAM Trafikkskole FRAM Trafikkskole 3 km Jeg anbefaler virkelig Fram Trafikkskole! En gjeng hyggelige og dyktige kjørelærere s...
Anmeldelser
Har tatt BE, A og båtførerbevis hos Oppegård Trafikkskole v/Marius Høgh og opplæring har vært upåklagelig, ingen tvil om at det er høy kompetanse og eleven i fokus. Utrolig flink og hyggelig trafikklærer som raskt ser elevens behov og tilpasser opplæringen etter dette. Anbefales på det sterkeste!
Må dessverre se meg nødt til å fraråde folk fra å ta mc opplæring her. Etter min oppfatning ikke i tråd med hva man skal forvente hos en kjøreskole. Byttet kjøreskole og lappen er i mine hender nå. Tror ikke det ville vært tilfelle om jeg hadde fortsatt her.
Stor fornøyd med opplæring fra A1-A2-A
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler