facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Oppgjørspartner AS

Oppgjørspartner AS

Info

Oppgjørspartner AS består av ansatte som er spesialisert på oppgjør og som har jobbet i bransjen i mange år. Vi er serviceinnstilte, effektive og løsningsorienterte.

Vi er godt kjent med alle meglersystemene som er i bruk i Norge.

Historie

Oppgjørspartner AS er et selvstendig oppgjørsselskap, etablert i 2010 og lokalisert i Haugesund, hvor vi tar oppgjør for ulike meglerkontor rundt om i hele landet, fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord.

I løpet av disse årene har vi opparbeidet oss meget gode referanser fra våre kunder.

Våre ansatte:

Cicilie er utdannet ansvarlig megler ved BI. Har jobbet i bransjen – i all hovedsak med oppgjør siden 1998. Cicilie jobber som oppgjørsansvarlig og key-account manager for flere av våre kunder.

Siri er utdannet ansvarlig megler ved BI. Begynte som megler i 2005, gikk senere over til å jobbe kun med oppgjør fra juli 2007. Har tidligere jobbet for Norsk Oppgjørsselskap, og ble fra februar 2011 ansatt for å starte og drive Oppgjørspartner AS. Hun er daglig leder og oppgjørsansvarlg/key-account manager for flere av våre kunder.

Susanne har jobbet innen kontor og administrasjon siden 2001, har formalkompetanse som oppgjørsmedarbeider i tillegg til å ha ansvar for administrasjon og SoMe.

Adresse: Haraldsgata 90, 5528 Haugesund, Norway
Telefonnummer: 52 85 57 55
By: Haugesund
Rute: Haraldsgata 90
Postnummer: 5528


åpningstider

Mandag: 09:00 - 16:00
Tirsdag: 09:00 - 16:00
Onsdag: 09:00 - 16:00
Torsdag: 09:00 - 16:00
Fredag: 09:00 - 16:00


relaterte søk: Oppgjørsselskap, Meglersystem
Nærliggende lignende selskaper
Emgv. Mari Staveland Emgv. Mari Staveland 653 meter Eiendomsmeglerfullmektig hos Eiendomsmegler Vest avd. Haugesund.
GMPInvestNorge GMPInvestNorge 1 km Vi selger "alt" av eiendom på Solkysten av Spania. Med 320 soldager i året er dette d...
BT Byggtjenester BT Byggtjenester 1 km Arkitekt og ingeniørtjenester tiltaksklasse 1
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler