facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Opplev Snåsavatnet

Opplev Snåsavatnet

Info

Snåsavatnet og områdene rundt byr på mange flotte opplevelser og aktiviteter.

Historie

Snåsavatnet ligger i Steinkjer og Snåsa på Innherred i Nord-Trøndelag og byr på mange flotte opplevelser og aktiviteter. På din tur langs Snåsavatnet og områdene rundt kan du blant annet spise lokal mat, vandre i lett terreng, bo i vannkanten, besøke severdigheter og fiske etter ørret og røye.

Steinkjer er fylkeshovedstaden, innerst i Trondheimsfjorden. Byen ble bombet under andre verdenskrig og er gjenreisningsby.

Snåsa er en tospråklig kommune med levende samisk kultur og språk. Kulturlandskapet er vakkert omsluttet av seterdrift, mektig villmark - et eldorado for friluftsliv, jakt og fiske.

Adresse: Sjøfartsgata 2A, 7713 Steinkjer
Telefonnummer: 74401716
moc.derrehnnitisiv@tsop
By: Steinkjer
Rute: Sjøfartsgata 2A
Postnummer: 7713



relaterte søk: snåsavatnet høydeforskjell, snåsavatnet sjøorm, snåsavatnet rundt 2018
Nærliggende lignende selskaper
Visit Innherred - Oppdag skjulte skatter Visit Innherred - Oppdag skjulte skatter 0 meter Opplev norgeshistorien og god mat. Stiklestad - Den Gyldne Omvei - trehusbyen Levange...
Visit Innherred  As Visit Innherred As 0 meter Trivelig lokaler med parkering rett utenfor. Kan alt om Steinkjer og området rundt.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler