facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Oppover

Oppover

Info

Oppover ønsker å bevisstgjøre mennesker og organisasjoner på viktigheten av god kommunikasjon, både på gruppe- og individnivå.

Historie

Oppover ønsker å bevisstgjøre mennesker og organisasjoner på viktigheten av god kommunikasjon, både på gruppe- og individnivå.



"Som mangeårig leder i næringslivet erfarte gründer av Oppover, Bjørn Skovli, viktigheten av god kommunikasjon mellom mennesker. Der kommunikasjonen var god økte trivselen, effektiviteten og lønnsomheten. Oppover ble etablert i 2007 med formål om å tilby ledere og ansatte kommunikasjonstrening mellom mennesker.Oppover levere kurs og trening innen salg, internkommunikasjon, møtebooking, forhandling, presentasjonsteknikk, vinnerkultur, ledertrening, mm."
Adresse: Storgata 7, 2000 Lillestrøm, Norway
Telefonnummer: +47 934 62 003
By: Lillestrøm
Rute: Storgata 7
Postnummer: 2000


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00

Nærliggende lignende selskaper
Mona Service Mona Service 0 meter Konsulent, pedagog og marketingsspesialist for fremtidsrettede ledere, team, gründere...
iloop.no iloop.no 0 meter Irene i iloop.no har hjulpet meg masse med Google-synlighet og optimalisering av hjem...
Oslo Bemanning As Oslo Bemanning As 47 meter Vi hjelper deg med å løse dine behov for arbeidskraft innen bygg og anlegg. Vårt mot...
Logent AS Logent AS 104 meter Hvis du skal jobber der og fikk ulykke eller skade, De skal svar til deg: " Vi d...
CBIT A/S - Norge CBIT A/S - Norge 113 meter Vi fokuserer på utvikling og salg av web-baserte systemer som gjør hverdagen enklere,...
Statera Accounting As Statera Accounting As 752 meter Har hatt dem nesten 2 år, og de første 1,5 år var dem flinke, og etter hvert ble det ...
Høilund Revisjon AS Høilund Revisjon AS 961 meter www.hoilundrevisjon.no
Dine Økonomer As Dine Økonomer As 1 km En regnskapsfører du ønsker å overlate ansvaret til
Nibe Regnskap AS Nibe Regnskap AS 4 km Ditt lokale regnskapsbyrå med mange års erfaring fra regnskap og revisjon.
Oslo Akershus Sikkerhetsselskap AS Oslo Akershus Sikkerhetsselskap AS 6 km Oslo Akershus Sikkerhetsselskap AS er et offentlig godkjent vaktselskap. Vi leverer ...
Anmeldelser
Kan på det varmeste anbefale Oppover AS v/Bjørn Skovli som kommunikasjons rådgiver, samt innenfor salg og leder utvikling. Vi valgte å engasjere Bjørn i forbindelse med en fusjon, noe som bidro til at man i en tidlig fase bygget opp en felles forankret verdi plattform. Bjørn har en svært behagelig fremferd og måte å kommunisere på, som medfører at terskelen for å delta aktivt er lav, og man opplever at det blir en god interaksjon hvor alle gir uttrykk for sine tanker og meninger.
Oppover m/Bjørn har bistått oss i 12 år og vi kunne ikke vært mer fornøyd. Han er svært dyktig og seriøs. Vi benytter han i mange forskjellige kategorier som kommer naturlig innom det å drive business. Anbefales på det sterkeste. Gry CS - Metizoft AS
Bjørn og Oppover har med sine fantastiske kommunikasjonsevner, sin lange erfaring og gode menneskekunnskaper gitt meg og mine avdelinger et utrolig løft. Han er fortsatt mitt førstevalg når jeg anbefaler noen videre for personlig vekst eller organisasjonsutvikling!
Vi har jobbet med Bjørn Skovli og Oppover flere ganger med stor suksess. Oppleggene har vært solide teoretisk, tilpasset både vår organisasjon og aktuelle interne tema, samt personal og kultur. Utførelsen har alltid vært personlig og humørfylt noe som har bidratt til dialog og utvikling alle deltagere har verdsatt og tatt med seg i ettertid. Bjørn oppleves som en av oss og vi har alltid stor glede og verdi av samarbeidet med ham.
Bjørn Skovli er veldig dyktig person som jeg anbefaler på det sterkeste. Setter seg inn i de potensielle utfordringene man måtte ha og har alltid en god plan for gjennomføring. Veldig fornøyd selv!
Oppover har bistått vår virksomhet på salg og ledertrening på en veldig god måte. Gir merverdi til bedriften og styrker personell. Bjørn er proff og følger opp sine kunder på en god måte.
Advokatfirmaet Mejdell Jakobsen AS har samarbeidet med Oppover både ad intern kursing av egne medarbeidere og som med-foredragsholder i eksterne relasjoner. Bjørn Skovli er en kunnskapsrik og dyktig menneskekjenner, som formidler sin kompetanse på en forståelig og interessant måte. Gjennom samarbeid også relatert til konkrete saker vet jeg at Bjørn har bistått mange selskaper med løsning av interne utfordringer. Oppover og Bjørn Skovli anbefales.
Jeg har benyttet Oppover og Bjørn sine tjenester i over 1 år og som bedriftseier og privatperson er jeg svært godt fornøyd med vårt samarbeid. Bjørn er profesjonell, faglig dyktig og inspirerende. Kan varmt anbefale hans tjenester.
Vi har benyttet Oppover til kommunikasjonstrening og coaching. Kan anbefale Bjørn på det varmeste! Faglig sterk, konstruktiv i tilbakemeldingene og lett å samarbeide med.
Jeg kan på det varmeste anbefale Bjørn Skovli. Bjørn har hjulpet til med både rekruttering, trening og coaching av ansatte i flere av våre selskaper og avdelinger. Bjørn vil være fast inventar hos oss for alltid.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler