facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Opptur - hytta i Vrådal

Opptur - hytta i Vrådal

Info

Stedet for opptur, trivsel og rekreasjon. Lyst til å leie 'Opptur'? Trykk på 'book nå', eller ta kontakt med Kine Aasheim på mail [email protected] eller 91623873.

Historie

Vrådal er ei bygd i Kviteseid kommune i Telemark. Selve tettstedet ligger der hvor Vråvatn munner ut i Nisser. Næringsgrunnlaget er turisme (hoteller, camping, hytter og skisenter), småindustri og litt skogsdrift.

Navnet kommer sannsynligvis av det gammelnorske «vrá/ró» som betyr «ro/krok», gjerne brukt om gårder som lå litt avsides. Navnet kan også komme av at dalen gjør en sving, altså er krokete.

Vrådal panorama skisenter - Et moderne skisenter for alle aldre

Vrådal Panorama Skisenter ligger i Telemark, tre timers kjøring fra Oslo og to timer fra Kristiansand og Arendal.

Skisenteret har nå 15 nedfarter på i alt 15 km og fem heiser, inkludert verdens første åtteseters stolheis som åpnet i 1998.

Vrådal Panorama er et skianlegg for hele familien med løyper i alle vanskelighetsgrader. Uansett om du vil stå slalåm, kjøre utfor, stå telemark eller leke deg på snøbrett: Her er forholdene lagt til rette.

For barn er det mange tilbud på Vrådal. I fjor åpnet vi et eget barneområde for aking og skilek rett ved siden av stolheisen. Her har barna to skibånd på til sammen 100 meter som er lette å bruke selv for de aller minste. Vi har også skiskole for barn fra tre til fem år.

Vrådal har også alle muligheter for dem som også vil gå langrenn. På toppen av skisenteret har vi en rundløype på 4 km og i området ellers finner du preparerte langrennsløyper både i skogsterreng og på fjellet. Løypa som går inn til Hægefjell er en flott dagstur for alle skiglade.

Adresse: Krodalvegen 91, Rådyrtoppen 3, 3853 Kviteseid
By: Kviteseid
Rute: Krodalvegen 91, Rådyrtoppen 3
Postnummer: 3853


Nærliggende lignende selskaper
Slappe-Av Entspannen in Norwegen Slappe-Av Entspannen in Norwegen 2 km Der Name des Hauses sollte Programm Ihres Urlaubs bei uns sein, denn "SLAPPE-AV" bede...
Vakantiehuis Dalsroa Vakantiehuis Dalsroa 3 km Ontdek ons vakantiehuis Dalsroa (Rustig Dal), gelegen in het dorpje Vrådal in de prov...
Vrådal Hyttegrend Vrådal Hyttegrend 4 km Nydelige hytter bygget i heltømmer med gress på taket. Koselige tun. Hyttene glir pen...
Vradal vakantiehuis Vradal vakantiehuis 4 km www.vradalvakantiehuis.nl - Voor een heerlijke vakantie in het prachtige Noorwegen.
Liervatnet Fjellgard Liervatnet Fjellgard 21 km Oversatt av Google Fin tur. Original Schöne Wanderung.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler