facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Optiker Hogstad

Optiker Hogstad

Info

Optiker Hogstad ligger sentralt til i Storgata, vis a vis Hammondgården. Her er det 2 optikere med lang og variert bakgrunn og kompetanse. Vi tar synstester, tilpasser kontaktlinser, har diagnostika og utreder tørre øyne.

Historie

Optiker Hogstad ligger sentralt i Storgata i Porsgrunn. Vi er i dag 2 optikere som jobber her, med meget variert bakgrunn og kompetanse.
Vi tar utvidede synstester, tilpasser kontaktlinser, bruker diagnostiske medikamenter på alle barn, hjelper til med tørre øyne og tilpasser svaksynsoptikk.
Vi har også utstyr som kreves av de nye førerkort forskriftene.
Hos oss får du personlig service og vi setter alltid av god tid til kundene våre. I butikken har vi godt utvalg på briller og solbriller i alle prisklasser, fra kjente merkevarer til rimelige pakkepriser.
Hos oss får du alltid hjelp til å finne den rette brillen!
Velkommen

Adresse: Storgt 126, 3915 Porsgrund, Telemark, Norway
Telefonnummer: 35550937
By: Porsgrund
Rute: Storgt 126
Postnummer: 3915


åpningstider

Mandag: 09:00 - 04:30
Tirsdag: 09:00 - 16:30
Onsdag: 09:00 - 04:30
Torsdag: 09:00 - 06:00
Fredag: 09:00 - 04:30

Nærliggende lignende selskaper
Saastad Syn Saastad Syn 462 meter Topp service fra hyggelige og profesjonelle ansatte. Saastad Syn er en del av Skomvær...
Anmeldelser
Veldig trivelig optiker! Alltid god hjelp å få.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler