facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Optimal Coaching

Optimal Coaching

Info

Optimal Coaching er et firma som hjelper deg med skreddersydde treningsprogram og kosthold, du får oppfølging og tilpasning. Vi benytter oss av markedets beste online coaching systemer, for å sikre den beste kommunikasjonen mellom deg og treneren din!



"Hos Optimal Coaching vil du få individuelt tilpasset treningsplaner som tar hensyn til dine ønsker, mål, forutsetning og begrensninger, og du trener på treningssenter eller hjemme. Kostholdet vil settes opp i samarbeid med deg, og tilpasses fortløpende for å sikre fremgang og resultat. For at du skal oppnå en sunn og aktiv livsstil, og trives i hverdagen, kommer vi også til å jobbe med ditt mentale forhold til trening, fysisk aktivitet og kosthold. Du vil oppleve at trening og sunn mat blir en selvfølge i hverdagen, slik at du slipper å stole på viljestyrken hver gang et valg må tas. Du vil oppnå full kontroll over helsen og livsstilen din, og du vil trives og kjenne effektiv og god fremgang gjennom hele prosessen."
Adresse: Kvækavegen 327B, 2322 Hamar, Norway
By: Hamar
Rute: Kvækavegen 327B
Postnummer: 2322


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler