facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Optimum Regnskap AS

Optimum Regnskap AS

Info

Optimum Regnskap AS - Leverandør av økonomi-, regnskaps- og rådgivningstjenester.

Historie

Optimum Regnskap AS bidrar til å løfte økonomistyring til et mer strategisk og forretningsmessig nivå, slik at den ikke bare handler om bilag og MVA!

VI TILBYR MER ENN TRADISJONELL REGNSKAPSFØRING

Tradisjonelle stabsfunksjoner eksisterer i stadig mindre grad, og selv i selskap av ganske betydelig størrelse har ledelsen stadig færre støttespillere i den typen funksjoner internt. Mange toppledere savner intern sparring innenfor fagområder som økonomi og styring, både i forhold til intern styring og i dialogen med eksterne interessenter som f.eks bank og revisor.

Et forbausende stor antall ledere av SMB-bedrifter bryter loven konsekvent ved for eksempel å overse pålegget om styrerapportering fra daglig leder.

For de fleste SMB-bedrifter består likviditetsstyringen av å sjekke saldoen på bankkontoen og en magefølelse hos lederne på hvordan ting ligger an.

De færreste SMB-bedrifter er i stand til å bruke regnskapet, som et aktivt styringsverktøy, ut over historisk gjennomgang og avvikshåndtering på inntekter, kostnader og resultat. Faresignaler sees ofte ikke i tide.

Vårt autoriserte regnskapskontor holder til i trivelige lokaler ved Tiller i Trondheim og består av 4 dyktige medarbeidere. Vi er stolte av å være medlemmer av Norges autoriserte regnskapsfører forening (NARF).

Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende prat!

Adresse: Vestre Rosten 85, 7075 Tiller, Norway
Telefonnummer: 97178952
By: Tiller
Rute: Vestre Rosten 85
Postnummer: 7075


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00

Nærliggende lignende selskaper
Trio Regnskap Trio Regnskap 296 meter Topp arbeidsplass :-
Nordic Arena Nettverk Trondheim Nordic Arena Nettverk Trondheim 577 meter Vi er et B2B Nettverk som tenker nytt: vi vet at business handler mye om personlighet...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler