facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Opus

Opus

Info

Opel/ Suzuki/ Isuzu forhandlar i Sogn og Fjordane

Historie

Opus AS vart stifta 2. Juni 1987 og hadde offisiell opning 19. September same år på Øyrane, rett ved den gamle flyplassen som enno var i drift. Føremålet den gongen var å ivareta Opel-agenturet i storparten av Sogn og Fjordane. Modellane då var Corsa, Kadett, Ascona, Manta, Omega og Senator.

I juni 1995 flytta selskapet frå Øyrane til moderne lokale på Halbrendsøyra. Opus AS leverer bilar til fornøgde kundar i heile Sogn og Fjordane. Også utanfor fylket. Hjå oss gjer du ein god og hyggeleg handel på den bilen som passar best for deg. Vi har også utdanna fagteknikarar og er glade for å kunne tilby årleg fullverdig orginalservice på din Opel, Suzuki eller Isuzu. Dersom du treng leigebil medan du utfører service, vil vi også hjelpe deg med dette.

I september 1999 gjekk vi i samarbeid med Biltreff og Sunnfjord Auto og stifta eit nytt, moderne skade/lakkverstad, Bilskadesenteret AS, som i dag har 14 tilsette. Her eigde Opus 30% frå starten av.

Frå 1. juni 2010 fekk vi ny dagleg leiar, Odd Arild Dale. Han er ein ekte bilmann og 5-barns pappa med 30år fartstid i bilbransjen.

Opus AS er i dag 100% eigd av fire lokale Sunnfjordingar, som ynskjer å halde eigarskapen på lokale hender, samt å bevare ein god arbeidsplass i trivselsfylket Sogn og Fjordane.

Firmaet vårt har hatt ei jamn og god auke i omsetjing dei siste åra og vi jobbar heile tida for å hjelpe kundane våre på ein best mogeleg måte.

Vi er i dag 18 fast tilsette.

Velkommen inn til oss.

Adresse: Steinavegen 10, 6800 Førde, Sogn og Fjordane
Telefonnummer: 57829900
on.sasupo@truk
By: Førde
Rute: Steinavegen 10
Postnummer: 6800


åpningstider

Mandag: 07:30 - 16:00
Tirsdag: 07:30 - 16:00
Onsdag: 07:30 - 16:00
Torsdag: 07:30 - 16:00
Fredag: 07:30 - 16:00
Lørdag: 11:00 - 14:00


relaterte søk: magnum opus norsk, grieg opus 66, grieg opus, grieg opus 64, classical music opus, hva betyr magnum, grieg opus 14
Nærliggende lignende selskaper
Dekkmann Dekkmann 3 km
Berge & Co Berge & Co 3 km Sogn og Fjordanes største bilforhandlar med fem avdelingar i fylket i tillegg til ei ...
Anmeldelser
Hyggelege alle eg kom i prat med. Dei spørde om eg ville låne bil medan dei hadde service på min. Dette var veldig kjekt då det snødde og eg hadde nokre ting som skulle gjerast medan eg var i Førde
God kundeveiledning å hyggeligt lokale
Ei lokal ankret bil forhandler av kvalitets merker som Opel. MG og Isuzu.. reine og fine lokaler i tidsriktig Bygg...
Ubeskrivelig bra service. 3 timer inn i Norgesferien vår fikk vi problemer med bilen, men etter 2 dager fikk vi den på veien igjen etter masse god hjelp fra opus førde. Sender en stor takk til alle sammen
En vanskelig Opel Meriva med sporadiske feil. Verkstedet brukte mye tid og fant dessverre ikke feilen da den ikke dukket opp igjen typisk nok. Verkstedet viste god forståelse og kom med en fornuftig pris for jobben. Ekstremt god service og veiledning via telefon i forkant og underveis. Med detaljert beskrivelse av hva som var gjort og hva man kan prøve på videre.
Det gjekk fort å få time til noko som hasta litt. Gratis kaffe medan eg venta. Men det er gjerne litt dyrt med sjølve oppdraget. Slik er det kanskje med merkeverkstad.
Fin og oversiktlig butikk med et pent utvalg nye og brukte biler. Flinke og hyggelige ansatte, som har god kunnskap om bilene de selger.
Min sønn med reisefølge fikk motorbroblemer 3 timer inn i ferien sin. De var så fortvilte, men fikk utrolig god hjelp fra de ansatte på Opus!! TUSEN Takk. Dere er fantastiske
Her har du kvalitets bevist gjeng med god service og stå på vilje
Kjekke folk som liker å hjelpe kunder, og positiv kundebehandling
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler