facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Opus Systemer As

Opus Systemer As

Info

Opus Systemer AS utvikler og selger Opus Dental - journalsystem for private og offentlige tannlegeklinikker.

Historie

Opus Systemer AS utvikler og selger Opus Dental - journalsystem for private og offentlige tannlegeklinikker. Opus Dental er i dag det mest utbrette journalsystemet i Norden. Vi har mer enn 25 000 brukere på over 3 500 klinikker i Skandinavia.

Opus Systemer AS inngår i det finske konsernet Planmeca Oy. Planmeca-gruppen består av en gruppe selskaper innen helsesektoren delt inn i sju divisjoner: Planmeca Oy, Planmed Oy, Plandent Oy, LM-Instruments Oy, Opus Systemer AS, Triangle Furniture Systems Inc. och E4D Technologies. Gruppen har ca 2700 ansatte verden over og omsatte i 2014 for 740 millioner EURO. Av den totale omsetningen går ca 12% til forskning og utvikling av nye produkter. Hovedkontoret ligger i Helsingfors, Finland.

Historie

Opus Systemer AS ble startet i Norge i 1993 med kontor i Oslo og har siden starten hatt en stabil utvikling. I Norge har Opus Dental en markedsandel på ca 92 prosent. Samtlige offentlige virksomheter i Norge har valgt å bruke Opus Dental som journalsystem. I 1998 ble Opus Dental lansert på det svenske markedet og i år 2000 ble det åpnet egne kontor i Lund. Praktikertjänst AB er trofaste kunder som har vært med siden begynnelsen. Siden 2002 har også Landstinget Gotland blitt brukere av Opus Dental. Samtlige større tannlegekontorer bruker Opus Dental i sin virksomhet. Sverige har i dag ca 50 prosent av det private markedet og er dermed absolutt den største leverandøren av journalsystem i Sverige. Ca 2900 tannleger og tannpleiere bruker i dag Opus Dental.
Opus Systemer AS har i dag 34 ansatte og tilsammen med våre forhandlere og partnere er vi over 45 personer som daglig arbeider med å gjøre Opus Dental mer tilgjengelig. Våre kontor er plassert i Oslo og Lund.

Lang erfaring og store fremtidsvisjoner

De ansatte hos Opus Systemer AS har lang erfaring innen tannhelse og journalsystem. Nesten alle som jobber på support og med utvikling har klinisk bakgrunn. I noen tilfeller så mye som 30 års erfaring. Vi har utdannede tannleger, tannhelsesekretærer, økonomer, prosjektledere, systemarkitekter og utviklere. I nært samarbeid med våre svenske og norske kunder utvikles de respektive versjonene av Opus Dental på vårt kontor i Lund. Vi har stor fokus på å tilpasse de forskjellige versjonene til de lokale forholdene som for eks. NAV, Helfo, bankterminaler og folkeregisteret. I Sverige sitter support avdeleingen sammen med utviklerne mens i Norge sitter support sammen med teknisk avdeling. Vi jobber sammen på kryss av landene for å gjøre Opus Dental til det mest brukervennlige og effektive programmet på markedet.

Opus holder tritt med det nyeste

Opus Dental utvikles med den siste teknologien Microsoft har å by på. Vi har alltid ligget i forkant med nyeste teknologi og nye måter å effektivisere det administrative arbeidet på klinikken. Den nye teknologien tillater oss å utvikle integrasjoner med andre systemer i organisasjonen. For å beholde og forsterke vår posisjon som markedsledene leverandør har fleksibilitet, tilpasning og enkelhet vært sterke ledeord. Med hardt arbeid og kompetanse innen ny teknologi er vi Microsoft Certified Partner.



"Opus Systemer AS utvikler og selger Opus Dental - journalsystem for private og offentlige tannlegeklinikker. Opus Dental er i dag det mest utbrette journalsystemet i Norden. De ansatte hos Opus Systemer AS har lang erfaring innen tannhelse og journalsystem. Nesten alle som jobber på support og med utvikling har klinisk bakgrunn. I noen tilfeller så mye som 30 års erfaring."
Adresse: Nye Vakås vei 64, 1395 Hvalstad, Akershus, Norway
Telefonnummer: 66776040
By: Hvalstad
Rute: Nye Vakås vei 64
Postnummer: 1395



relaterte søk: Opus Dental, Opus Dental brukermanual, Opus Dental support, Opus journalsystem, Opus kurs, Opus nedlastinger, Opus Cloud, Opus Dental backup
Nærliggende lignende selskaper
Vitari AS Vitari AS 0 meter Kan ikke anbefale deres kundebehandling. prøver å tvinge deg til å være kunde selv om...
Vifix AS Vifix AS 135 meter Tusen takk skal dere ha! Teamet hjalp meg med oppusing av min leilighet. Anbefales!
Anmeldelser
Oversatt av Google Dette gjelder Sverige Glatt programvare Enkel å forstå Litt kjipt med tredjepartsmoduler... Men det må kanskje være det. Ganske dårlig programvarestøtte. Uvitende. Uprofesjonelt. Teknologien er imidlertid fenomenal. Upraktisk og utdatert betaling. En gang i året. Hvem har det i 2019? Fiks abonnement Og skyen er på vei - flott! Original Detta gäller Sverige Smidig programvara Enkel att förstå Lite osmidigt med tredjepartsmoduler.... Men det kanske måste vara så. Ganska dålig programsupport. Okunniga. Oproffissionella. Däremot är den tekniska fenomenal. Osmidig och omodern betalning. En gång om året. Vilka har det 2019? Fixa abonnemang Och cloud är ju på gång-bra!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler