facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ordentlig Gym

Ordentlig Gym

Info

Ordentlig Gym

Adresse: Nye Vakås vei 20, 1395 Hvalstad, Akershus, Norway
Telefonnummer: 91360793
By: Hvalstad
Rute: Nye Vakås vei 20
Postnummer: 1395


åpningstider

Mandag: 05:00 - 00:00
Tirsdag: 05:00 - 00:00
Onsdag: 05:00 - 00:00
Torsdag: 05:00 - 00:00
Fredag: 05:00 - 00:00
Lørdag: 05:00 - 00:00
Søndag: 05:00 - 00:00


relaterte søk: Billig Treningssenter Asker, Personlig trener Asker, Nr1 Fitness, Actic ta med en venn, Barseltrening Asker, Kampsport Asker, Bris Min Side, CrossFit Asker
Nærliggende lignende selskaper
Hwa Rang Holmen Hwa Rang Holmen 345 meter Veldig flinke instruktører der.
Anmeldelser
Topp gym med bra utstyr og hyggelige miljø! Et godt sted å trene! :
Fin gym med masse bra utstyr! Fresh kampsport del med MMA bur og alt du trenger. Hyggelig, inkluderende miljø på matta. Gode priser. Anbefales!
Veldig bra gym med veldig mange forskjellige apparater slik at man for trent enhver muskelgruppe. De har også matter og fighting på gymmet med cage. Gode åpningstider også. Anbefaler dette gymmet på det sterkeste.
Topp sted å trene kampsport. Dyktige og erfarne trenere og godt miljø. Inkluderende med folk i ulike aldre og på ulikt nivå. Anbefales.
Vært innom her for å trene noen ganger. Veldig bra gym med godt utstyr og hyggelig personale! Jeg har vært med på et par MMA-økter også, de har et bra lokale til dette, samt ring man kan gå kamper i med nedtellingsklokke på veggen. Anbefales!
Bra treningssenter veldig amerikansk, hyggelige og vennlige mennesker både i gymmen og kampsporten. Bra kampsport trenere.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler