facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Orion Pizza Grill

Orion Pizza Grill
Adresse: Kongens Gate 15 , Steinkjer 7715, NO
Telefonnummer: 74 16 51 99
By: Steinkjer
Rute: Kongens Gate 15
Postnummer: 7715



relaterte søk: orion pizza steinkjer, lille orion steinkjer, orion pizza bodø, orion steinkjer take away, orion pizza fauske, orion steinkjer åpningstider, orion fauske meny, orion pizza levanger
Anmeldelser
Maten kom raskt og smakte godt! Perfekt sted å stoppe når man er på vei. Noe for enhver smak. Synes også det var fint å ha mulighet til å kunne sitte litt skjermet, i forhold til støy og andre mennesker.
Har vært stam gjest der siden dem åpnet resturangen i steinkjer og kjenner sjefene derMat: 5/5
Har sikkert bestilt takeaway og spist mat her over 100 ganger og det blir sikkert 100 ganger til. Rask betjening og morsomme ansatte med glimt i øyet. Maten kommer raskt, som regel innen ca. et kvarter. Har aldri opplevd feil i bestilling / levering. Steinkjers beste pizza, og god grillmat.
Kjedelig kebab! Fikk en kjedelig og dyr kebab! 170,- for denne kebabrullen er ikke verdt pengene synes jeg. Kebabrullen blir servert med noen få grønne salatblader og oppkuttete tomaterbåter. Til tilbehør får du vanlig overfritert gatekjøkken-pommesfrites
Kan trygt anbefale Orion pizza, god mat, hyggelig betjening. Hit kommer vi tilbake. Er du småspist, kan du lett dele en medium pizza på to.
Elsker pizzaen her. Min favorittpizza. Sami. Har ikke prøvd noe annet. Men anbefaler stedet. Hyggelige ansatte
Mat var elendig, kebab var ikke som vanlig det var mye rart i den , der spiste æ i mange år, men i siste tiden kvalitet gikk nedover. Så det var mitt siste besøk på denne spise sted. Prøvde å klage på mat, men personalet reagerte ikke fikk beskjed at mat er som vanlig.
Følte meg ikke velkommen. Mulig eieren/vedkommende hadde en dårlig dag, men å ønske gjestene velkommen er elementært. I det minste gi ett nikk eller et smil. I stedet ble vi møtt med et rop om hvor mange når vi står to voksne og to barn alene på serveringsstedet. Prøvde med hyggelige komplementer og smil etter maten og når vi skulle reise, men fikk følelsen av at vi ikke kunne komme oss raskt nok ut av døra. Dette var ubehagelig. Enkel servering og maten smakte bra. Det hørtes ut som det var god stemning på kjøkkenet i det minste. Trengte ikke vente lenge på maten, men så var det nesten ingen gjester der heller.
Ble møtt av en blid og trivelig fyr. Kom med menyen straks etter at vi satte oss ned. God og smakfull mat syntes vi begge to. Ikke allverdens dyrt heller, så kommer tilbake hit.
Spiste her på gjennomreise. God glutenfri pizza og vanlig pizza. rask service og servering for en billig penge.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler